Gene bekleriz, isteyen olursa da elimizden geleni yaparız@Bedirhan ustamız sürekli boyuyor farklı renklere korozyondan korunmak için
Gene bekleriz, isteyen olursa da elimizden geleni yaparız@Bedirhan ustamız sürekli boyuyor farklı renklere korozyondan korunmak için
Corolla ya söz vermiştin hocam bi ara girmemiştim pek fazla o ara kaynadı gitti Müsait misinGene bekleriz, isteyen olursa da elimizden geleni yaparız
Ekli dosyayı görüntüle 13477
Akıt gelsin hocam deneyelim bişeylerCorolla ya söz vermiştin hocam bi ara girmemiştim pek fazla o ara kaynadı gitti Müsait misin
Daha önce paylaşmıştım Nasıl bu resim ? Başka daha iyi olur dersen başka atayım
Bu araba için en ekstrem koşulları denedik. Köy yolları bilmem ne bu arabanın tabiatina aykırı. Yere inanılmaz yakın stock haliyle arkaya anne , hala , teyze doluşunca faça doğan olmamak elde değil Neyse ki dönüş yolunda nurburgringi aratmayan yollarla keyfimiz yerine geldi
CarbonSchwarz yapabilir misin hocam siyah in arkasından tatlı bir lacivert filanAkıt gelsin hocam deneyelim bişeyler
Daha önce paylaşmıştım Nasıl bu resim ? Başka daha iyi olur dersen başka atayım
CarbonSchwarz yapabilir misin hocam siyah in arkasından tatlı bir lacivert filan
Hocam eline emeğine sağlık Yarın küçük bir kutu getireyim de artan boyadan rötuş için biraz alayım jdjsjsjjssHocam bir kaç renk denedim, siyah, mat kaplama veya buna benzer kapalı renklerde hiç gerçekçi olmuyor Paint'te boyanmış gibi duruyor. Finallerim olduğu için şimdilik bu kadar oldu bitince gene bir elden geçiririm Bu arada bekletmemin sebebi 0.0000001 olan upload hızım
Şu da hafif basık ve jantlara bim işi plastidip yapılmış olanı
Ekli dosyayı görüntüle 13479
Artanları @MAYFA AYUU nun arabaya vurdukHocam eline emeğine sağlık Yarın küçük bir kutu getireyim de artan boyadan rötuş için biraz alayım jdjsjsjjss
Sonuncusu ayrı bir güzel olmuş. Çok hoşuma gitti jdjsj
Yanlız sondaki harbi cok iyi oldu yav içimdeki apaçiyi durduramam da yaptırırım diue korkuyorum Gözümün önüne geliyor arkaya kocaman kanat difüzör filan jdjdArtanları @MAYFA AYUU nun arabaya vurduk
Sonuncuyu ben de harbiden çok sevdimYanlız sondaki harbi cok iyi oldu yav içimdeki apaçiyi durduramam da yaptırırım diue korkuyorum Gözümün önüne geliyor arkaya kocaman kanat difüzör filan jdjd
Taunus'a dış kapının dış mandalı muamelesi yapmışsınız, müdürüm, yakışır mı, yaşlıları kapıda ağırlatmak.Evin küçüğü kapıda bekler.
Taunus'a dış kapının dış mandalı muamelesi yapmışsınız, müdürüm, yakışır mı, yaşlıları kapıda ağırlatmak.Evin küçüğü kapıda bekler.