“Bayram bayram yine kitlendi” derken fotoğraf çekildi.
Al sana mühendislik hatası,
Konsolda daha mat bir alüminyum kullanılmış ancak klima kontrolleri parlak alüminyum.
Güneş vurduğunda gözünde güneş gözlüğü yoksa imkanı yok klima kontrollerine bakamıyorsun, hatta baktığında gündüz körlüğü yaşıyorsun..Kamera çekiminde yansıma çok net belli olmuyor olabilir, ancak deneyimlemesi facia
Kullanıcı deneyimi konusunda cidden çalışmamışlar. Mühendisler ne yapsın ki..
Almanyada güneş mi açıyor adamlara yazık...Kullanici deneyimiyle pek alakasi yok bana kalirsa. Simdi bu arac kac yildir piyasada, kullanici deneyimi desek simdiye duzeltmis olmalari gerekirdi. Bunun icini tasarlayan o malzemeyi kullanan adam bunu hic mi dusunmemis merak ediyorum. Neticede piyasaya cikmadan o kadar test surusu yapiliyor. Yuzume gunes gelmiyor, dolayisiyla gunes gozlugu takmiyorum, ancak arabanin klima kontrollerine baktigimda 2-3 saniye kadar etrafi goremiyorum. Nasil bir yansima anlatamam
Hani sabah traş olursun, suratına sürekli bir dokunma hissiyatı engel olmazsın kendine, bunda da kaportaya sürekli dokunma hissiyatı doğar bence.
Almanyada güneş mi açıyor adamlara yazık...
Hani sabah traş olursun, suratına sürekli bir dokunma hissiyatı engel olmazsın kendine, bunda da kaportaya sürekli dokunma hissiyatı doğar bence.
Kullanici deneyimiyle pek alakasi yok bana kalirsa. Simdi bu arac kac yildir piyasada, kullanici deneyimi desek simdiye duzeltmis olmalari gerekirdi. Bunun icini tasarlayan o malzemeyi kullanan adam bunu hic mi dusunmemis merak ediyorum. Neticede piyasaya cikmadan o kadar test surusu yapiliyor. Yuzume gunes gelmiyor, dolayisiyla gunes gozlugu takmiyorum, ancak arabanin klima kontrollerine baktigimda 2-3 saniye kadar etrafi goremiyorum. Nasil bir yansima anlatamam
Tasarım ve kullanılan malzemenin işlevselliğini birbirine karıştırıyorsunuz hocam. Tasarımcı tasarlar, hoşuna hangi malzeme gidiyorsa o malzemeyi tercih eder. Kullanıcı deneyimi araştırması yapan ekip ise tasarımcının kullandığı malzemeyi, yaptığı tasarımın işlevselliğini süzgeçten geçirir. Bu noktada ne mühendise söz söylenir ne de tasarımcıya. Sonuç olarak kullanıcı deneyimi noktasında onay verilmesi hata.
Tasarım ve kullanılan malzemenin işlevselliğini birbirine karıştırıyorsunuz hocam. Tasarımcı tasarlar, hoşuna hangi malzeme gidiyorsa o malzemeyi tercih eder. Kullanıcı deneyimi araştırması yapan ekip ise tasarımcının kullandığı malzemeyi, yaptığı tasarımın işlevselliğini süzgeçten geçirir. Bu noktada ne mühendise söz söylenir ne de tasarımcıya. Sonuç olarak kullanıcı deneyimi noktasında onay verilmesi hata.
Tampon demir tamponla değişecek de daha zamanı var. Param yok daha doğrusu. Önce bir muayneye girip çıkmamız lazım kozmetik sonra stoplar kirik olmasa hiç ellemezdim de her yerinden kırıktıİnsan o sıcakta kendini bile unutuyor, fotoğraf aklın ucundan geçmez. çok güzel olmuş, ellerinize sağlık hocam. Bi de plaka, tampon ve plaka aydınlatmaları tam oturtulsa ok gibi olur.
Tampon demir tamponla değişecek de daha zamanı var. Param yok daha doğrusu. Önce bir muayneye girip çıkmamız lazım kozmetik sonra stoplar kirik olmasa hiç ellemezdim de her yerinden kırıktı