Haberim olsaydı bende katılmak isterdim. Güzel bir roadtrip olurdu.
Haberim olsaydı bende katılmak isterdim. Güzel bir roadtrip olurdu.
Şu petlastan da memnun olan çok memnun, olmayan da tam memnun olmuyor Ortası yok mu bu işinGördüğünüz Petlas kış lastikleri 2.senesinde yolda kalmıştır arkadaşlar. Bu poz yolda kalan araba pozu.
Benim de eski R9 da yazlıklardan 13'' PT311 vardı.Kuru zeminde fena değildi ama bir nem görmeye dursun, araba yan makinesi oluyordu.Şu petlastan da memnun olan çok memnun, olmayan da tam memnun olmuyor Ortası yok mu bu işin
bişey farkettim plakalarımız çok yakın benimkisi de şuan 34 BOT 166
Ne gündü be
PetlaaassGördüğünüz Petlas kış lastikleri 2.senesinde yolda kalmıştır arkadaşlar. Bu poz yolda kalan araba pozu.
Şu petlastan da memnun olan çok memnun, olmayan da tam memnun olmuyor Ortası yok mu bu işin
Ah petlas ah petlas R9’da snowmaster adı kar lastiği olan o lanet lastikten çok çektim
Seviyorum bunların tipini ya. Bir de kaliteli araç oldukları için ayrı saygım var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla ne güzel duruyor ya benden bir tavsiye sadece fotolarda aciyosaniz sarı sis daha güzel olur yeşille kontrast yaparŞöyle Sapanca'ya karşı bir hatıramız olsun pozu
(NOT : Sisler açık dolaşan zeka yoksunlarından değilim, fotolarda hoşuma gidiyor sadece )
Buralarda hava ciddi sisli olabiliyor gerektiği zaman kullanıyorum. Karşıya en az rahatsızlık veren şekli bu hali bence ama renk olarak güzel durur kesinlikleValla ne güzel duruyor ya benden bir tavsiye sadece fotolarda aciyosaniz sarı sis daha güzel olur yeşille kontrast yapar