Zaten doğru düzgün binemiyoduk şimdi toptan koyduk arabayı garaja. Ankara baya beyazladı 1-2saattir
Ekli dosyayı görüntüle 16494
S60 R alma amacıyla yola çıkıp günün sonunda yine bir VAG aldıktan sonra Quattro'nun keyfini çıkartırken
Gışlıh yoh bizde gışlıhEkli dosyayı görüntüle 16494
S60 R alma amacıyla yola çıkıp günün sonunda yine bir VAG aldıktan sonra Quattro'nun keyfini çıkartırken
Teşekkürler, daha iyisi sizlerin olsun.Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın inşallah Garajda konusunu bekliyorum
Ben bugün 1 saat iç dış temizliğe uğraştım, sizin arabanın kirli haline ancak erişebildim. Yalnız yağmur kaydırıcı filan uygulayabilmem için camları iyice temizledim
Yakın çekim alalım da forum pis bir araba görsün.
Sonunda kaportası benim arabadan daha kötü bir Corsa buldum.
Ekli dosyayı görüntüle 16535
Bahadır Sevinç'in arabası...
Ekli dosyayı görüntüle 16536
Ekli dosyayı görüntüle 16537
@DuzboruDownpipe 'ın elleri dert görmesin.
Yarin da ben uğraşacağım bakalım hava durumu iyi diyor şimdilik. Arabanın içi de dışı da aşırı kirli. Before - After atarım buraya..Ben bugün 1 saat iç dış temizliğe uğraştım, sizin arabanın kirli haline ancak erişebildim. Yalnız yağmur kaydırıcı filan uygulayabilmem için camları iyice temizledim
Ekli dosyayı görüntüle 16525
Bence makyajlı tampon arabayı çok daha güzel gösterecek birebir uyuyor mu?Sonunda kaportası benim arabadan daha kötü bir Corsa buldum.
Ekli dosyayı görüntüle 16535
Bahadır Sevinç'in arabası...
Ekli dosyayı görüntüle 16536
Ekli dosyayı görüntüle 16537
@DuzboruDownpipe 'ın elleri dert görmesin.
kıraaaaal araban alev atıyo kulaklarım kör olduu
bedoyu reis yapan bizi ne yapmazBabamın :/
Üff azev jantlar,masallahGünaydın,biz de yerimizi alalım şöyle
Üff azev jantlar,masallah