50 metre ötede de olsa görüş alanıma park etmek tercihimdir.
@yty lastik tabanını daha da inceltmelisin, sürtünme katsayısını azaltman gerekiyor, ayrıca lastiği biraz daha ortaya alırsan daha stabil kalkışlar yapabilirsin, böylelikle araca yükleme yaptığında çekiş problemin olmaz.Oturma haznesini yüzeysel olarak uzatıp yatarak kalkmayı dene rüzgar direncini böylelikle daha kolay kırarsın, yere alçaltmanı ve kafana kask takmanı da öneririm.Arkadan itecek olan arkadaşının da belli aralıklarla spor salonuna gidip kollarına çalışması gerek zaten kalkışı yaptıktan sonra Connect'in şansı yok.
Drag yapacaz, soldakini ben sürüyorum desteklerinizi bekliyorum.
Eyvallah, tavsiyeler için sağolasın.. yarış öncesi eksikleri tamamlamaya başlıyorum. Ben binersem arkadan itecek arkadaşın sağlam bir sporcu falan olması lazım ki ancak itebilsin bu işi de çözersek sıkıntı kalmadı@yty lastik tabanını daha da inceltmelisin, sürtünme katsayısını azaltman gerekiyor, ayrıca lastiği biraz daha ortaya alırsan daha stabil kalkışlar yapabilirsin, böylelikle araca yükleme yaptığında çekiş problemin olmaz.Oturma haznesini yüzeysel olarak uzatıp yatarak kalkmayı dene rüzgar direncini böylelikle daha kolay kırarsın, yere alçaltmanı ve kafana kask takmanı da öneririm.Arkadan itecek olan arkadaşının da belli aralıklarla spor salonuna gidip kollarına çalışması gerek zaten kalkışı yaptıktan sonra Connect'in şansı yok.
konu ne zaman abi hayırlı olsun
Kirliyken kötü ama temizken en güzel gözüken renklerin ilk üçüne girer bence. Koyu renk araba <3 ben
Aralarında en konforlu hangisi?Ekli dosyayı görüntüle 18353Muhteşem 3 lü.pejoyla mercedesin aynı boyutlarda bu kadar farklı arabalar olması çok ilginç.
Koltuk rahatlığı yalıtım mercedes.ama amg olması nedeniyle olabilir bir tümsekten falan geçerken çok fena hissettiriyor.tümsekte falan komik ama 301.ayrıca benzinlikte benzin alırken cüzdan konforunda ise açık ara 301.Aralarında en konforlu hangisi?
Amg paketin getirdiği kaliteli yol tutuş tabiKoltuk rahatlığı yalıtım mercedes.ama amg olması nedeniyle olabilir bir tümsekten falan geçerken çok fena hissettiriyor.tümsekte falan komik ama 301.ayrıca benzinlikte benzin alırken cüzdan konforunda ise açık ara 301.
Direksiyon yumuşaklığı görüş alanı micra