Daha iyileri senin olsun.İyi güldürdünMilletin 10 senedir sahip olduğu özelliklere biz yeni ulaştık Merceğimiz var ama arkası halojen, bi 10 seneye beyazını alırız onun da
Daha iyileri senin olsun.İyi güldürdünMilletin 10 senedir sahip olduğu özelliklere biz yeni ulaştık Merceğimiz var ama arkası halojen, bi 10 seneye beyazını alırız onun da
Bi tane de benden gelsinEkli dosyayı görüntüle 18365
Rastgeldiğimiz klasik veya özel otomobillerin paylaşıldığı bir konu vardı. Bulursan oraya sallasana bunları @Bedirhan Ben bulamadım.Benim aracım Astra H. Her köşe başında var zaten o yüzden Amsterdam'da yakaladığım ve orijinal olduğunu düşündüğüm ilk seri Fiat 500'ü paylaşayım. Bagaj çantası falan baya şeker bişey. Bunları buralarda görmek baya zor konuda bi değişiklik olsun
Plaka gözükmüş yansımadan
Bu arkadaşın ilk fotoğrafı olsun bu da, araç abimin belki garaj açacak kadar deneyimlemem ama fikrim oldukça bilgilendiririm egea ve 1.4fire motor hakkında zamanla
Gözüksün yav zaten abimin diye gizliyorum belki görünmesini istemez diye benlik sıkıntı yok nası bi yansımaysa ters bile dönmemiş aynısı yansımışPlaka gözükmüş yansımadan
Ahahahaha, bırak alem vagcı bilsin sen sen ol yeter. Ford'a laf yok çağırırım fanboydaşlarımı shdhajdjsjftanımayan vag'cı zannedecek Lütfen doğru ithamlarda bulunalım, Dumanlı focusu olan arkadaşım
Bana güvenme gelemem bu aralarAhahahaha, bırak alem vagcı bilsin sen sen ol yeter. Ford'a laf yok çağırırım fanboydaşlarımı shdhajdjsjf
Ne içilir burada he Maşallah arabaya da.
Ne içmedim ki ömrüm burada geçiyorNe içilir burada he Maşallah arabaya da.