#TBT
Bir zamanlar dedem ve babamın al sat yapmalarından dolayı elimizde olan araçlar(mış).Arşivi patlatınca sizinle de paylaşmak istedim.Bazıları eski dönemlerde telefon kameraları yaygın olmadığı için daha sonraları araba pazarında, otobüs durağında veya sanayide rast gelinerek çekilmiş, bazıları internette ilanlarda dolaşılırken rast gelinmiş ve çekilmiş.Çok garip araçlar olduğu gibi genellikle Toyota-VW-Renault üçgeninden çıkılmamış.Yani kimse Japonculuğumuzu, VAG'cılığımızı veya Renault'culuğumuzu sorgulaya kalkmasın.
1980 Honda Accord(Görünce ben de yuh dedim, 90'larda yapılan bu al-satta kısa donla geziyor olmam muhtemel).
1985 Toyota Corona(Bundan ettiği zararı ve klima kompresörünü bulamamasını ne zaman olsa anlatırdı).
1990 Corsa A Sedan
1972 R12(Bu aracın yaktığı yağdan dolayı benzinden çok yağ koyduğunu söylüyordu, kendisinin ilk arabası olduğu için oldukça değerli olsa gerek, daha sonraları benimle birlikte araba pazarında gezerken denk gelip bu fotoğrafı çekmiştik).
1989 Golf II 1.3(Bu araçla olan anılarımı unutmak bir hayli zor)
1990 Renault 11
1997 Renault Clio I(Arka koltuğunda tatile gittiğim aracın bir başka örneğini 10-15 yıl sonra okula giderken kullanacağımı ve sahibi olacağımı o yıllar biri söylerse gülerdim herhalde)
1995 BMW 318i(Bu araca bindiğimiz pek söylenemez 2-3 ay gibi kısa bir süre elimizde durdu sonraları satmıştık, ama unutamadığım nadir araçlardandı)
Not:Araçların plakalarını kapatmadım olur da belki eşinizde dostunuzda sağınızda solunuzda görüp de benzeştirdiğiniz varsa irtibata geçerse sevinirim, araçların bugünkü durumlarını merak ediyorum.
Araçlardan farklı olanları paylaştım, listede bol bol Toyota Corolla, Renault Clio-9-12 olduğu için ayrı ayrı fotoğraf atmak istemedim dileyen olursa onları da paylaşabilirim.