Arabanızın Fotoğrafları

Arabanızı seviyor musunuz


  • Kullanılan toplam oy
    673

UCY

Profesör
29 Kas 2019
265
867
2,195
İstanbul
Marka
Fiat
çok gülerdi, ben gülmem
60UOYz.jpeg
 
Son düzenleme:

Tb96

Profesör
8 Ağu 2019
850
1,208
1,870
27
Malatya
Marka
Opel
Screenshot_2020-01-21-13-36-32-591_com.whatsapp.jpg


Arşivi karıştırırken buldum. 6 yıl ne çabuk geçmiş. Güya ilan ayarlıyordum ki babamın hastane de arabayı satıyorum demesi ile satılması yarım saati bulmuştu. Onca fotolar ve yazı sadece anı olarak kaldı :). Sanırım opel ilk kez bu arada half cambus sistemine geçti. Bu sistem günümüz vaglarıma nasıl gizli özellik ya da yeni özellikler ekleniyorsun o sistemin ilk denemesiydi. Tabii bu macera pek iyi sonuçlanmadı ki vectra lar baya elektronik sorunla karşılaştı. :)

1.6 elegance paketti xenon farlar,elektrikli perdeler,4 lü cd,kaset çalar,elektrikli ayna,yol bilgisayarı,cc,dijital çift bölge klima,16 inç alaşımlı jant,kararan aynalar,ön arka park sensörü,özel ışık kıran ve ısı geçirmeyen camlar gibi güzel donanımlar vardı. Bir bluetooth olsa günümüz için bile yeterliymiş.

Biz lpg de takmamıştık babam çok temiz bir şekilde bakımlarını dahi aksatmadan kullanmıştı acaba şimdi ne durum. Eski sevgili görmüş gibi oldum :D
 

Mt.Akina

Reis
Beta Programı
18 Ocak 2017
5,579
1
22,226
5,670
Ankara
Marka
Ford
#TBT

Bir zamanlar dedem ve babamın al sat yapmalarından dolayı elimizde olan araçlar(mış).Arşivi patlatınca sizinle de paylaşmak istedim.Bazıları eski dönemlerde telefon kameraları yaygın olmadığı için daha sonraları araba pazarında, otobüs durağında veya sanayide rast gelinerek çekilmiş, bazıları internette ilanlarda dolaşılırken rast gelinmiş ve çekilmiş.Çok garip araçlar olduğu gibi genellikle Toyota-VW-Renault üçgeninden çıkılmamış.Yani kimse Japonculuğumuzu, VAG'cılığımızı veya Renault'culuğumuzu sorgulaya kalkmasın.😄

1980 Honda Accord(Görünce ben de yuh dedim, 90'larda yapılan bu al-satta kısa donla geziyor olmam muhtemel).




1985 Toyota Corona(Bundan ettiği zararı ve klima kompresörünü bulamamasını ne zaman olsa anlatırdı).



1990 Corsa A Sedan


1972 R12(Bu aracın yaktığı yağdan dolayı benzinden çok yağ koyduğunu söylüyordu, kendisinin ilk arabası olduğu için oldukça değerli olsa gerek, daha sonraları benimle birlikte araba pazarında gezerken denk gelip bu fotoğrafı çekmiştik).



1989 Golf II 1.3(Bu araçla olan anılarımı unutmak bir hayli zor)




1990 Renault 11



1997 Renault Clio I(Arka koltuğunda tatile gittiğim aracın bir başka örneğini 10-15 yıl sonra okula giderken kullanacağımı ve sahibi olacağımı o yıllar biri söylerse gülerdim herhalde)



1995 BMW 318i(Bu araca bindiğimiz pek söylenemez 2-3 ay gibi kısa bir süre elimizde durdu sonraları satmıştık, ama unutamadığım nadir araçlardandı)










Not:Araçların plakalarını kapatmadım olur da belki eşinizde dostunuzda sağınızda solunuzda görüp de benzeştirdiğiniz varsa irtibata geçerse sevinirim, araçların bugünkü durumlarını merak ediyorum.

Araçlardan farklı olanları paylaştım, listede bol bol Toyota Corolla, Renault Clio-9-12 olduğu için ayrı ayrı fotoğraf atmak istemedim dileyen olursa onları da paylaşabilirim.
 
Son düzenleme:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım