Açık hava filtresi mevzusunu görünce birkaç şey söylemek istedim. Benim fikrimce çok profesyonel bir şekilde yapılmadıkça açık hava filtresinin ses ve görüntü haricinde bir ekstrası olmayacaktır. Hatırladığım kadarıyla sierra'nın kaput altı biraz sıkışık, bundan dolayı aracın çekeceği havanın sıcaklığında bir miktar artış olacaktır açık filtre ile birlikte.. Bu konuya biraz kafa yormuştum daha önceden, araçlarımızın emme sistemi tasarlanırken ciddi bir mühendislik kullanılıyor. Genellikle optimum düzeyde performans/kullanışlılık hedeflenir. Eğer emme sistemi ile oynanırsa aracın devirlenme karakterinde vs bir miktar değişiklik olması da muhtemel..Muhtemelen yaz sonu olur gibime geliyor-masraf planlaması adına-, şu an yağ bakımını düşünüyorum bir de olursa açık hava filtresi montajı olacak gibi ama orası tam net değil uyarsa olacak uymazsa normal filtreye devam.
Tampondaki kamera mı? bildiğim kadarıyla senin arabada ekran yoktu
Açık hava filtresi mevzusunu görünce birkaç şey söylemek istedim. Benim fikrimce çok profesyonel bir şekilde yapılmadıkça açık hava filtresinin ses ve görüntü haricinde bir ekstrası olmayacaktır. Hatırladığım kadarıyla sierra'nın kaput altı biraz sıkışık, bundan dolayı aracın çekeceği havanın sıcaklığında bir miktar artış olacaktır açık filtre ile birlikte.. Bu konuya biraz kafa yormuştum daha önceden, araçlarımızın emme sistemi tasarlanırken ciddi bir mühendislik kullanılıyor. Genellikle optimum düzeyde performans/kullanışlılık hedeflenir. Eğer emme sistemi ile oynanırsa aracın devirlenme karakterinde vs bir miktar değişiklik olması da muhtemel..
Fotoğrafa bakınca daraldımDünkü yağan şiddetli yağmurda dışardaydık, boşuna mı yıkattık diye düşünmüştüm ama hızlı cila yapınca bayağı etkili oldu sanırım. Lastik Parlatıcı da meguiars endurance sürmüştük, o da bayağı memnun etti.Ekli dosyayı görüntüle 35849
Park yerinin sağı tam -2'nin aşağı iniş rampası. rampayı inip o köşeye sıfır girmek gerekiyor çünkü park yeri normalde 1,5 arabalık ama 2 araba girmesi gerekiyor, 50 hamle yapıp sıfır yanaşıyorsun. Tavan yüksekliğini hiç söylemiyorum bile, park ederken dahi darlanıyorumFotoğrafa bakınca daraldım
Tiguanlı arkadaş mı tatsız dedi yoksa?![]()
Tatsız
Onun bir şey deme yetkisi yok ya ben ne dersem oTiguanlı arkadaş mı tatsız dedi yoksa?
![]()
Tatsız
Aynen plaka değişmemiş bir halde araçlarımdan yana plaka konusunda şanslı oldum güzel plakalar denk geliyor.@Mt.Akina plaka aynı mı peki, plakalıktaki zeytinim yazısı dikkatimi çekti =)