Haftasonu kamptan. Eski RCZ’mle de sık sık giderdim. O araçla da kamp mı olur diyen de olacaktır ama bagajdan dolayı çok rahat oluyor.

Panjur da orijinale dönerse daha güzel olur bence, bu panjuru yakıştıramıyorum.Şu eski sahipten kalma çirkin dokunuşlardan kurtuldum nihayet
Öncesi:
Ekli dosyayı görüntüle 36016
Sonrası:
Ekli dosyayı görüntüle 36015
Açıkçası ben de katılıyorum, ilk bakışta güzel sonradan göze batan şeyler vardır ya, bu da öyle aslında.Panjur da orijinale dönerse daha güzel olur bence, bu panjuru yakıştıramıyorum.
Maşallah bir daha ne zaman kesiciye sokuyorum?
Ben Unoyla piste çıkıncaMaşallah bir daha ne zaman kesiciye sokuyorum?
Transit'i yazlıklara geçirmeden hemen önce...
Ekli dosyayı görüntüle 36021
daha elime yeni yeni geliyor. Kendisi küçük çaplı bir karavandır. Uzun şasi kapalı kasa o sebeptendir. =) Arada denk geldikçe çekerim hocamBen çok seviyorum ticari araçları. Daha çok fotoğraf pls![]()
![]()
Elim alışmaya başladı. Tek araçlık yerlere ucu ucuna park edebiliyorum artık. Ama Süleyman'dan inip buna binince ve bunu gün içerisinde 2-3 kere yapınca kültür şoku gibi bir şey yaşar oldumÇok seviyorum ticari araçları. Daha çok fotoğraf pls![]()
![]()
çok trafik olmayan ve çok dar olmayan yerlerde sürmesi otomobilden daha rahat oluyor manuel ve arkası azda olsa yüklü olursa daha güzel oluyorÇok seviyorum ticari araçları. Daha çok fotoğraf pls![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 36033
Ekli dosyayı görüntüle 36034
Viraj içerisinde 156'nın arkasının gelmesi, fazla kontra vermiş olmamla beraber spin atmam ve aracın bankete düşmesiyle son bulan aksiyon. Neyse ki @Mt.Akina'nın yardımıyla araç çukurdan çıkarıldı ve bir çizik bile alınmadan atlatıldı. Bu olaydan sonra 4 yapraklı yonca stickeri takmak şart oldu. Öte yandan yeni 15 inç jantlarla beraber Sierra çok daha güven veren ve keyifli bir yapıya bürünmüş.
![]()