Araçtan memnun musunuz? merak ettiğim bir araç
Rengi çok hoş.Piyasadaki en mantıklı araçlardan biri bence.Hayırlı uğurlu olsun.Ekli dosyayı görüntüle 40877
Aldıktan sonraki ilk mola. Konforu hakikaten sınıfının üzerinde, yalıtım idare eder (muhtemelen ön lastik 205 arka 215 olduğu için yol sesi bi tık fazla) 1.4 fire motor özellikle yakıt tarafında iş görüyor, ilk vitesi kamyondan hallice olmasa daha mutlu ederdi
Güle güle kullanın. Arkalar da orijinalinde 205 taban bilginiz olsun. İlk lastik değişiminizde gerekeni yaparsınızEkli dosyayı görüntüle 40877
Aldıktan sonraki ilk mola. Konforu hakikaten sınıfının üzerinde, yalıtım idare eder (muhtemelen ön lastik 205 arka 215 olduğu için yol sesi bi tık fazla) 1.4 fire motor özellikle yakıt tarafında iş görüyor, ilk vitesi kamyondan hallice olmasa daha mutlu ederdi
hayırlı olsun, urban+ galiba bizimki de bundan zımpara asfalt dışında hiç lastik sesi duymadım, rüzgar hep onu bastırdıEkli dosyayı görüntüle 40877
Çok teşekkür ederim, evet evet biliyorum, 911 turbo mübarek arkaya geniş takmışlarGüle güle kullanın. Arkalar da orijinalinde 205 taban bilginiz olsun. İlk lastik değişiminizde gerekeni yaparsınız![]()
Teşekkür ederim, evet urban plus bu araç da. Sizin konunuzu okuyup da aldım zaten, hatta bugün kapı fitil fiyatına bakmıştım.hayırlı olsun, urban+ galiba bizimki de bundan zımpara asfalt dışında hiç lastik sesi duymadım, rüzgar hep onu bastırdıbir de eğer yoksa bunların kapı alt fitilleri ve kaput ön fitiliyle ön plastiği ayrıyeten satılıyor, fabrikada onlarsız çıkıyor eski sahipleri takmadıysa yoktur. Özellikle kapı alt fitilleri alttan gelen sesi bi tık çözüyor
Teşekkürler, en yakın zamanda açmayı planlıyorum@2jzihtiyar Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın. Garaj konusunu bekliyorum.