Arabanızın Fotoğrafları

Arabanızı seviyor musunuz

• Kullanılan toplam oy
    716
@bt Anladım hocam. Tekrar tekrar yıkamak ve mit ile bol bol sürtmek tek çare mi o zaman şuanki lekeleri çıkarmak için?

@2jzihtiyar Turtlewax hybrid ceramic sprey coating uyguluyorum hocam yikama sonrasi. Damlacık olan yerlere özellikle 2 kere uyguladım ama yok. Bana mısın demiyor, sanki bide üstüne bi katman geçmişim gibi mutlu oluyorlar gibi. Kafayı yedirttiler bana 😄

@bt Anladım hocam. Tekrar tekrar yıkamak ve mit ile bol bol sürtmek tek çare mi o zaman şuanki lekeleri çıkarmak için?

@2jzihtiyar Turtlewax hybrid ceramic sprey coating uyguluyorum hocam yikama sonrasi. Damlacık olan yerlere özellikle 2 kere uyguladım ama yok. Bana mısın demiyor, sanki bide üstüne bi katman geçmişim gibi mutlu oluyorlar gibi. Kafayı yedirttiler bana 😄
Aslında o pek de fena sayılmayan bi hızlı cila ama ilginç valla, seramiğin markası neydi

Uzun zaman sonra ilk kez yıkadım :D
1694369856630.png

Bir #tb pazarı başlatayım hadi.

Şu ana kadar kullandığım ve acayip keyif aldığım iki aracım.
Kara Panda & Beyaz Panda 🐼
İkisinin de ortak noktası 07 plaka oluşu, arka arkaya denk gelişi, toplamda 40K km yol arkadaşlığı.

Ekli dosyayı görüntüle 43431
Ekli dosyayı görüntüle 43432
20210909_190359.jpg

1.5 sene, 20000 km, 2 kere yolda kalma ve bolca tecrübe. Babamın lakabıyla kibrit kutusu :D Arada özletiyor kendini, yoldaki en ince detayı bile hissetmek güzeldi.