Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6 ileri sanal oran verebiliyor hocam, 4 ileri cvt yok diye biliyorum zaten oranlar sonsuz sayılabilecek bir genişlikteyken en az 6 yapay oran sunuyor hepsi
6 ileri sanal oran verebiliyor hocam, 4 ileri cvt yok diye biliyorum zaten oranlar sonsuz sayılabilecek bir genişlikteyken en az 6 yapay oran sunuyor hepsi
Benim araç ile paketine kadar aynı tune paket sadece renk farkı var benimki gümüş gri sizin Accent ile aynı renk forumda benden başkasında görmek mutlu etti valla
Benim araç ile paketine kadar aynı tune paket sadece renk farkı var benimki gümüş gri sizin Accent ile aynı renk forumda benden başkasında görmek mutlu etti valla
Ben de mutlu oldum, MD kasa Elantra (hele Tune paket) Accent kadar yaygın kullanılan bir araç değil neticede Hepsi yıllardır bizde, bizim elimizden geçen araçlar. Çok memnunuz, her ikisi de 150 bini çoktan aştılar bir kuruş masraf ettirmediler.