eğer cvt ise hiç (ya da çok) ileri değil midir mantıkenHocam bu accent'de bulunan cvt 4 ileri miydi?
eğer cvt ise hiç (ya da çok) ileri değil midir mantıkenHocam bu accent'de bulunan cvt 4 ileri miydi?
Hocam bu accent'de bulunan cvt 4 ileri miydi?
Sağolasın hocam bilgi için. Teyzemin aracı 2014 model olması lazım, hiç manuel modda kullanmadığım için bi merak etmiştim.6 ileri sanal oran verebiliyor hocam, 4 ileri cvt yok diye biliyorum zaten oranlar sonsuz sayılabilecek bir genişlikteyken en az 6 yapay oran sunuyor hepsi
Benim araç ile paketine kadar aynı tune paket sadece renk farkı var benimki gümüş gri sizin Accent ile aynı renkforumda benden başkasında görmek mutlu etti valla
Hayırlı olsun. Amerikan verisyon Euro versiyondan farklı, kaliteli de diyorlar. Alt takım parçası alırken dikkat edin.
Bu şekilde şarj ederken kablo ısınması ve yangın riski olmuyor mu ? Bir kaç tane haber okumuştum sanırım bununla ilgili.
Kabloyu güvenli olması ve gereklilikleri sağlaması adına özel aldım. 3*2.5 kesitli full bakır Öznur kablo markası. Yanlış hatırlamıyorsam 7kw/h a kadar önerilen kablo kesiti bu.Bu şekilde şarj ederken kablo ısınması ve yangın riski olmuyor mu ? Bir kaç tane haber okumuştum sanırım bununla ilgili.