Kilometre göstergesinin ışığı da yanmıyor ama
Onu kendisi dile getiremiyor çok şükürKilometre göstergesinin ışığı da yanmıyor ama![]()
Ben çok problem yaşıyor şöyle kötü böyle kötü diyordum bizim siteye ama yok yani ben şükrettim halime. Çok kötü ve tatsız bir durum bu.Evin önünde her gün bu otopark eziyeti. Giren bir daha cikamiyor, çıkan bir daha giremiyor. Kendi evinin önünde baska araçlar görünce kafayı yiyorsun
Ekli dosyayı görüntüle 53191
Bu alan açık otopark. Bölge hastanesinin tek otoparkı. O yüzden sabah 9'dan akşam 17'ye kadar burası hep yoğun. Yeni bir otopark yapsınlar da rahat edelim diye bekliyoruz. Zonguldak'ta bu görseldekinden daha da beter 1-2 bölge daha var. Orada yaşayanların çoğu bir daha park yeri bulamam diye günlerce arabalarını yerinden falan oynatmıyor. O yüzden doğru düzgün bir otoparkın kıymetini çok iyi biliyorumBen çok problem yaşıyor şöyle kötü böyle kötü diyordum bizim siteye ama yok yani ben şükrettim halime. Çok kötü ve tatsız bir durum bu.
İsteyen herkes birer kapalı otoparka sahip olur inşallah.
Manisa'da tam otomatik bir otopark var. 560 araç alıyor ve taban alanına göre mükemmel bir orana sahip. Bence her yere bu projeden yapılmalı.Bu alan açık otopark. Bölge hastanesinin tek otoparkı. O yüzden sabah 9'dan akşam 17'ye kadar burası hep yoğun. Yeni bir otopark yapsınlar da rahat edelim diye bekliyoruz. Zonguldak'ta bu görseldekinden daha da beter 1-2 bölge daha var. Orada yaşayanların çoğu bir daha park yeri bulamam diye günlerce arabalarını yerinden falan oynatmıyor. O yüzden doğru düzgün bir otoparkın kıymetini çok iyi biliyorum
Cok guzel bir sistem. Benzerini galiba Japonya mi ne orada bir yerde de görmüştüm. Ama bizim zonguldakta mümkün değil belediye boyle bisi yapmaz. O attığım fotodaki otopark, bölge hastanesinin tek otoparkı ve orasi bile ozel mulk. İşletmecisi arsanın sahibi. Bizdeki belediye kendi acik otoparkini yapmaktan bile aciz.Manisa'da tam otomatik bir otopark var. 560 araç alıyor ve taban alanına göre mükemmel bir orana sahip. Bence her yere bu projeden yapılmalı.
Aracı ilk parkedişte araç yukarı yada aşağı doğru otomasyon sistem ile gidiyor. Orada bi gerildim. Ama sistem çok iyi.
![]()
Parkolay | Manisa Tam Otomatik Otoparkı, Merkez, Parkule 100
Manisa projemiz 560 araçlık kapasitesi ile Türkiye’deki en büyük otomatik otopark sistem...www.otomatik.com.tr
senin konuna atmıştım abiEkli dosyayı görüntüle 53307
@alkın atmayacak galiba ben atayımçocukları tanıştırabildik sonunda tuz akıtma aktivitesi bahanesiyle (aldığımdan beri ilk kez yıkadım gibi bi şey oldu, Alkın'ın biraz canı sıkılıyor olabilir bu duruma
)
aaasenin konuna atmıştım abi![]()