Teyzem olurda accenti verirse bana takmak istedigim jant tiplerinden biri cok yakismis.
Jantlar ayrı bir ağırlık katmış
yalnız var ya, jantlar çok iyi oldu
jantlar feci durmuş
Gecmis olsun abi. İnstagram'da gece yabanci detailing sayfalarinda cizik giderici wax gibi bir seyelr goruyorum cizik yerlere suruyorlar kapatiyor.Ekli dosyayı görüntüle 55061
Ekli dosyayı görüntüle 55062
istanbul'da yaşıyorsanız sağı solu boyalı araba alın. Sürtme veya vurma durumunda içiniz acımıyor. Değer kaybı derdi de yok.
sağolun hocam, kapıdaki sürtmede boya zedelenmesi var, wax falan kurtarmaz pek. Tamponda ise zaten çatlak var, çatlağa bakınca önceden de macun işlemi var gibi duruyor + daha önceden boyatmaya rağmen yine sağlı sollu boya çatlamaları var. Arkadan biri çarparsa komple değişiriz artık tamponu :d, zaten çeki demirinin yeri ve kedigözleri gözükmüyor, daha önceden boyayan her kimse o kısımları da boyamış.Gecmis olsun abi. İnstagram'da gece yabanci detailing sayfalarinda cizik giderici wax gibi bir seyelr goruyorum cizik yerlere suruyorlar kapatiyor.
Uzunları DRL yapmak kodlamayla oluyor sanırım.
Uzunlar H15 ampul, park DRL ondan uzunla beraber.Uzunları DRL yapmak kodlamayla oluyor sanırım.
Ekli dosyayı görüntüle 55063
-30 kambere doğru gidiyor bu iş .d Clear stop çok dikkat çeker ama ya.. Ondan emin değilim.
A V A N T GARDE
Ekli dosyayı görüntüle 55064
tavan barı ben de istiyorum, abt plakalık baktım da bulamadım bastırmak lazımUzunları DRL yapmak kodlamayla oluyor sanırım.
Ekli dosyayı görüntüle 55063
-30 kambere doğru gidiyor bu iş .d Clear stop çok dikkat çeker ama ya.. Ondan emin değilim.
A V A N T GARDE
Ekli dosyayı görüntüle 55064
Büyük havlunun yanına bir de şu ürünü öneririm. Benim işimi inanılmaz kolaylaştırdı.bayadır yıkanmıyordu, güzelce yıkadım. Büyük mikrofiber bez gerçekten kurulamayı kolaylaştırıyor.
yalnız yıkama esnasında önceden olan sürtme izleri tekrar ortaya çıktı, tamponu boyattığımız kişiler ne kadar kalitesiz iş yaptıysa artık....
camlar için güzel olurBüyük havlunun yanına bir de şu ürünü öneririm. Benim işimi inanılmaz kolaylaştırdı.