Arabanızın Fotoğrafları

Arabanızı seviyor musunuz

• Kullanılan toplam oy
    723
1777429109157.png

Gecmis olsun abi. İnstagram'da gece yabanci detailing sayfalarinda cizik giderici wax gibi bir seyelr goruyorum cizik yerlere suruyorlar kapatiyor.
sağolun hocam, kapıdaki sürtmede boya zedelenmesi var, wax falan kurtarmaz pek. Tamponda ise zaten çatlak var, çatlağa bakınca önceden de macun işlemi var gibi duruyor + daha önceden boyatmaya rağmen yine sağlı sollu boya çatlamaları var. Arkadan biri çarparsa komple değişiriz artık tamponu :d, zaten çeki demirinin yeri ve kedigözleri gözükmüyor, daha önceden boyayan her kimse o kısımları da boyamış.

• Üzgün
Tepkiler: Chefkaya
Son düzenleme:
1000058255.jpg

1000058256.jpg

bayadır yıkanmıyordu, güzelce yıkadım. Büyük mikrofiber bez gerçekten kurulamayı kolaylaştırıyor.

yalnız yıkama esnasında önceden olan sürtme izleri tekrar ortaya çıktı 😃, tamponu boyattığımız kişiler ne kadar kalitesiz iş yaptıysa artık....

bayadır yıkanmıyordu, güzelce yıkadım. Büyük mikrofiber bez gerçekten kurulamayı kolaylaştırıyor.

yalnız yıkama esnasında önceden olan sürtme izleri tekrar ortaya çıktı 😃, tamponu boyattığımız kişiler ne kadar kalitesiz iş yaptıysa artık....
Büyük havlunun yanına bir de şu ürünü öneririm. Benim işimi inanılmaz kolaylaştırdı.

Ben kurulamaya geçmeden önce tavandan başlayarak tüm arabadan indirebildiğim kadar su indiriyorum önce bununla, ardından havlu ile kurulamak çok daha rahat oluyor. Tek püf noktası, mutlaka her panelde biraz nem bırakmak gerekiyor yoksa havlu kayarak görevini yerine getiremiyor.