Abi c-hr buluşması ne oldu sizin ?Alacaktım o tekno paketi..
Abi zaten bastan gidip en pahalisini almakla hata yapmişsın , arabayla yaptigin ekonomiyi silecege harcamış olacaktınBu gun bauhaustaydim. Onume araba silecek reyonu geldi. En pahalisindan bir tane aldim. Bosch aerotwin. 39 tl. 550 mm olanindan. Gittim arabanin başina hefesle takmak istedim. 4 tane kafasi var. Hic biri olmadi. Icimde kaldi.
Araban gariban olunca, bmw audi icin olan silecegi kabul etmedi. Degistirdim 13 liraya 550 mm. 9 lirayada 400 mm olanindan bosch eco aldim. Cat cut taktim.
Bizim araba pahali parca sevmiyor.
37 liralik tek silecegi verip 22 liraya iki silecek aldim...
Abi zaten bastan gidip en pahalisini almakla hata yapmişsın , arabayla yaptigin ekonomiyi silecege harcamış olacaktın
Hatta yerinde olsam RBW , İnwells , Valeo tarzı markaları araştirir onlardan birini alırdım . Hepsini kullanmadığım icin hangisi iyi hangisi kotu bilemem ama sonucta bir silecekten ne beklenirki ? iyi silsin , ötmesin , uzun ömürlü olsun ...
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun hocamMasraflara hep yenisi ekleniyor dün gece sakaryada bizim arabaya hırsız girmiş arka kelebek cam falan patlamış ortadaki dokunmatik müzik sistemi ekranını falan götürmüşler![]()
sağolun teşekkür ederimGeçmiş olsun hocam