Arabanızın Yaptıramadığınız Masrafları 2017

hava-yakıt-yağ filtreleri değişecek (polen yeni değişti) yağ değişecek (9000km) kısaca standart bakım. = Yaklaşık 160tl işçilik hariç
Hoparlör cızırtı yapıyordu söktüm bir kablo kopuk duruyor evde onu lehimliyeceğim (inşallah o kablodandır yoksa ki hoparlör masrafımız olacak :() = Lehim kendim yapacağımdan bedava :D. Fakat değişirse yaklaşık 100lira
İç dış detaylı temizlik.

Keyfi sayılabilecekler:
Seneye zaman ve para olduğu takdirde tam izolasyon (tavanı dahi sökme planım var (hoparlörü sökerken baya bi yeri söktüğümden), koltukları da bi ihtimal)
Cam filmi.

Bu gun bauhaustaydim. Onume araba silecek reyonu geldi. En pahalisindan bir tane aldim. Bosch aerotwin. 39 tl. 550 mm olanindan. Gittim arabanin başina hefesle takmak istedim. 4 tane kafasi var. Hic biri olmadi. Icimde kaldi.
Araban gariban olunca, bmw audi icin olan silecegi kabul etmedi. Degistirdim 13 liraya 550 mm. 9 lirayada 400 mm olanindan bosch eco aldim. Cat cut taktim.
Bizim araba pahali parca sevmiyor. :(
37 liralik tek silecegi verip 22 liraya iki silecek aldim.. :(.

Bu gun bauhaustaydim. Onume araba silecek reyonu geldi. En pahalisindan bir tane aldim. Bosch aerotwin. 39 tl. 550 mm olanindan. Gittim arabanin başina hefesle takmak istedim. 4 tane kafasi var. Hic biri olmadi. Icimde kaldi.
Araban gariban olunca, bmw audi icin olan silecegi kabul etmedi. Degistirdim 13 liraya 550 mm. 9 lirayada 400 mm olanindan bosch eco aldim. Cat cut taktim.
Bizim araba pahali parca sevmiyor. :(
37 liralik tek silecegi verip 22 liraya iki silecek aldim.. :(.
Abi zaten bastan gidip en pahalisini almakla hata yapmişsın , arabayla yaptigin ekonomiyi silecege harcamış olacaktın :)

Hatta yerinde olsam RBW , İnwells , Valeo tarzı markaları araştirir onlardan birini alırdım . Hepsini kullanmadığım icin hangisi iyi hangisi kotu bilemem ama sonucta bir silecekten ne beklenirki ? iyi silsin , ötmesin , uzun ömürlü olsun ...

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi zaten bastan gidip en pahalisini almakla hata yapmişsın , arabayla yaptigin ekonomiyi silecege harcamış olacaktın :)

Hatta yerinde olsam RBW , İnwells , Valeo tarzı markaları araştirir onlardan birini alırdım . Hepsini kullanmadığım icin hangisi iyi hangisi kotu bilemem ama sonucta bir silecekten ne beklenirki ? iyi silsin , ötmesin , uzun ömürlü olsun ...

Zart zurt ses yapiyor. Birde silerken cizgi cizgi iz birakiyor. O yuzden degistirdim.

Debriyaj için 1100 tl fiyat aldım. Servise gidip biraz çingene pazarlığı yapmayı düşünüyorum :( Bakalım fiyatları ne kadar kırıcaklar :(

Bisikletimin bakimi icin salcano servisine gittim , Göbek ve Aynakol (Çark dahil) degisimine 80TL bayildim . Ayni zamanda ufak tefek şeyleride yapildi .

Yaptirmadigim masraflarina gelirsek :
Fren Telleri , Papuçlar , Arka Lastik , Vites teli , Arka attırıcı (saglam ama kalitelisi olsun diye) ...

Off off cok masraf edecegiz bu bisiklete ,birde iyi birsey olsa :)

Bisiklette arabaya yaklaştı bakım konusunda geçen bi bakıma sokalım dedik 150 tl gitti . Bide normal dağ bisikleti ümit gigantusmudur nedir .şimdi bakıma soksam 300 tllik olurum heralde .