3 senedir sağ arka camın motoru yapılacak hayırlısı ile 

1 jant,1 lastik,aks başı,rotlar,davlumbaz,rot balans ayarı kısaca alt takımda ecük sıkıntılarımız var
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Bazı özel sebeplerden ötürü işe güce girip gelir sağlayamadığım için çoğu işlemi bekletmeye devam ediyorum. Aralık ayından bugüne;- Lastikler, stepne filan da bir ayar çekilecek
- Gösterge ve immobilizer semalarında bir temassızlık var. Ne zaman götürecek olsam düzeliyor. :/
- Airbag ışığı yanıyor. Sistemin bir kontrolden geçmesi lazım.
- Sol aks körüğü yerinden çıkmış. Bir fırsat olmadı.
- Viraj demiriyle z rotları bir kontrol ettireceğim. Bir değişik hissettiriyor. Çok maliyet çıkmaz ama fırsat olmadı.
- Direksiyon kutusu konusu cepte. Ne zaman ekstra bütçem olursa o zaman, acelesi yok şu anda durumu iyi.
- Kapı ve bagaj fitillerinin yenilenmesi lazım. Arabayı yıkarken ona göre özenli davranıyorum da, ses yapıyor o kötü.
- Dolu hasarından ötürü kaportada muhtelif göçükler var. Önümüzdeki baharda bir daha maruz kalırsa o zaman götürüp yaptırırım herhalde. =)
- Dolu hasarından önce tavanı boyatmam lazım. Arabayı satın aldığımdan beri 3 yıldır erteliyorum.
- Sol arka stop dolu sırasında çatladı. Keyfekeder canım isterse değiştirebilirim.
- Arka tamponu da aldığımdan beri değiştirmem lazım. Arkadan birinin vurmasını bekliyorum. =)
- Karter koruyucu da taktırsam iyi olur. Bir ara ona da bakacağım.
İlk 5 maddenin aciliyeti var. Diğerleri için uygun bir bütçede, uygun bir zamanda diyorum.
Bazı özel sebeplerden ötürü işe güce girip gelir sağlayamadığım için çoğu işlemi bekletmeye devam ediyorum. Aralık ayından bugüne;
+ Gösterge ve immobilizer konusu kendiliğinden düzeldi. Direksiyon milini kapatan gösterge önündeki plastik kapağı silikonla sabitleyince sorun çözüldü. Ama mantıklı bir açıklamasını yapamıyorum.
- Airbag konusu airbag beyninden. Onarım maliyeti çok yüksek. O yüzden kaza yapmamaya ekstra özen gösteriyorum.
+ Sol aks körüğü halloldu
+ Viraj demiri ve z rotlar tamam, sıkıntısı yok. Rot balans filan tamamen çözüldü
- Direksiyon kutusu cepte
- Kapı ve bagaj fitilleri hala bekliyor. O yüzden hep kendim yıkıyorum.
- Dolu hasarına fahiş fiyat çektiler. Başlarım öyle işe dedim.
- Tavanı ertelemeye devam.
- Sol arka stop da bekliyor. Arada ampul değişimleri yaptım.
- Arka tampona hala vurmadılar =)
- Karter koruyucu da bekliyor. Belki bakımda taktırırım.
Bunlara ek olarak:
+ Şubatta muayeneye girdi, far ampullerini yeniledim.
- Yazın bakımı var. Şanzıman yağını değiştireceğim. El freni ve arka kampanalara baktıracağım. Gösterdiğim bütün ustaların harika dediği frenlerimde sadece benim hissettiğim, sonrasında da muayenede makinada çıkan küçük bir ayarsızlık var arka frenlerde.
1 senede ne yaptınız lan arabayaBütün parçalar tam artık yarın araba 0 gibi olacak
1 senede ne yaptınız lan arabaya
O listeye göre hiç öyle gözükmüyorBi şeyi yok taş gibi Berkay abisi merak etme
O listeye göre hiç öyle gözükmüyor![]()
Narin de 1 senelik araba da bu kadar şeyin değiştiğini ilk kez gördüm jantlara ne olduYa aslında hepsi idare eder rotlar narin zaten davlumbaz dediğin plastik parça zaten onu sayma aks başı da 100 lira gibi bi şey yani sağlam maşallah
Kaza yaptı arkadaş heycan yapıp kaldırıma çıktı acemi ablalar gibiNarin de 1 senelik araba da bu kadar şeyin değiştiğini ilk kez gördüm jantlara ne oldu![]()
Narin de 1 senelik araba da bu kadar şeyin değiştiğini ilk kez gördüm jantlara ne oldu![]()
Kaza yaptı arkadaş heycan yapıp kaldırıma çıktı acemi ablalar gibi.
ahahahahaha 110hp ile kimin aklını alıyon olm ahahahahahahaha.Çoğ komiğ ahahahahaahha
Gel de aklını alam
1 lastik 1 jantan belli de vurduğu laf almaya çalışıyorum işteKaza yaptı arkadaş heycan yapıp kaldırıma çıktı acemi ablalar gibi.
ahahahahaha 110hp ile kimin aklını alıyon olm ahahahahahahaha.
Tutun diye arabaya bağırmayasınVirajda alcam olum dur dur yavaş dicen
Tutun diye arabaya bağırmayasınneyse konu kirlenmesin bu uzar gider
Ahahahahahahaha Golf'e mi yavaş diyecem daha anca virajı alıyor XDS'li Passat ile geçince konuşursun.Virajda alcam olum dur dur yavaş dicen