Arabayı vurdum, derinden çizildi. - Nasıl geçer ?

Turmasito

Düz Yol Gazcısı
42
Merhaba,

Bugun parktan çıkarken fotoğrafta gördüğünüz taşa, arabanın yanıyla çarptım. Taş ve bağlı olduğu demir yolda çapraz bir şekilde duruyordu. Görünmez kaza maalesef .

Çizikler derin ve arabanın o bölgesinde bir parmak boyu kadar bir yamukluk oldu.
Ne yaptırabileceğim konusunda yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Herkese iyi forumlar,

GmbdVV.jpg

5apZWA.jpg

y62BQ7.jpg

zjQ6X9.jpg

Gördüğüm kadarıyla marspiyelde. Bence çok önemli bir yer değil. Dogrultulup boyanması gerekiyor.

EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir pasta-cila geçin eğer çıkan sonuçtan tatmin olmazsanız o zaman kaportacıya yaptırabilirsiniz.

Evet çizikler çok derin.
Yetkili servise götürsem acaba arabanın dilinden daha mı iyi anlarlar ? (Veyahut cüzdanın :P)

Geçmiş olsun,mini hasar ile halledilebilecek bir sorunmuş gibi görünüyor.Auto King'te falan hallederler diye düşünüyorum.

Çok geçmiş olsun hocam üzüldüm :(
Kasko şirketinizle görüşün marşpiyel önemli değil boyanacak kapı da krom çıta altı düzeltilip boyancak sanıyorum. Servisten başkasına yaptırmayın bence

Geçmiş olsun
Öncelikle kaskonuzda mini onarım varsa mini onarımla kaskonuz bozulmadan yaptırmaya çalışın
Eğer kapsamıyorsa boyutlar büyük gibi çünkü,herhangi bir kaportacıyla pazarlık yapın :))

Çok geçmiş olsun hocam üzüldüm :(
Kasko şirketinizle görüşün marşpiyel önemli değil boyanacak kapı da krom çıta altı düzeltilip boyancak sanıyorum. Servisten başkasına yaptırmayın bence

Servise bir sormam lazım hocam. Ona göre yaptıracağım artık.

En büyük tesellimiz tabii ki cana geleceğine mala gelsin. Yine insan üzüntü duyuyor ancak mal mülk gelir geçer. Hayırlısı olsun artık.

Boya yakarak düzeltiyorlar boyasız öyle yerlerle bir görüşün derim