aman be abi sarj çok sıkıntı değil alırık sana bi araç sarjı kablosuzundan
15binlik haricim var gerçi
aman be abi sarj çok sıkıntı değil alırık sana bi araç sarjı kablosuzundan
Knk Sony pioneerdan pazar payı kapmak istiyor belli kağıt üzerinde Sonynin değerleri gayet güzel fakat hiç denemedim, kullanmadım o yüzden yorum yapamayacağım
Sony nin hoparlörleri gayet başarılı teyp konusunda eski cihazlarda pionerden ses olarak üstün olduğu cihazlar vardı fakat ya tipi çirkindi tipi güzel olanın fiyat dengesini tutturamadılar zamanında kendi elleriyle piyasadan geri kaldılarKnk Sony pioneerdan pazar payı kapmak istiyor belli kağıt üzerinde Sonynin değerleri gayet güzel fakat hiç denemedim, kullanmadım o yüzden yorum yapamayacağım
Ben de pioneer hayranıyım vallakesinlikle pay kapma amacı var, pioneer multimedya sistemlerinin volkswageni. Sorgusuz sualsiz alıyor herkes. dsg sorunu yok ama
Sony nin hoparlörleri gayet başarılı teyp konusunda eski cihazlarda pionerden ses olarak üstün olduğu cihazlar vardı fakat ya tipi çirkindi tipi güzel olanın fiyat dengesini tutturamadılar zamanında kendi elleriyle piyasadan geri kaldılar
Ben de pioneer hayranıyım valla
Navitech gibi firmalara eğer amp yoksa ısınma sorunu yüzünden güvenemiyorum düşünsene son ses gidiyosun bi anda dumanlar çıkmaya başlıyor teypten
Sony double din alabilirim tam f/p canavarlarıSony nin hoparlörleri gayet başarılı teyp konusunda eski cihazlarda pionerden ses olarak üstün olduğu cihazlar vardı fakat ya tipi çirkindi tipi güzel olanın fiyat dengesini tutturamadılar zamanında kendi elleriyle piyasadan geri kaldılar
Sony double din alabilirim tam f/p canavarları
Yeni yeni o dengeyi tutturmaya başladılar panpaSony double din alabilirim tam f/p canavarları
Yeni yeni o dengeyi tutturmaya başladılar panpa
bu çok güzellllllllll değil mi yaa @alfhonso
http://urun.n11.com/teyp-cd-dvd-mp3...-cdusbsdradyo-oto-teyp-oto-cd-calar-P82011585
Kurulur kurulur ama sanırım aşık oldum bi de bunun 8xxx serisi olması lazım o bt li o da cok iyi ya1000 liraya 300 400 lrialık bi teyp anfi 4 hoparlör vs sistem kurulur ama
Kurulur kurulur ama sanırım aşık oldum bi de bunun 8xxx serisi olması lazım o bt li o da cok iyi ya
insanız abi az daha az daha diye diye oluyo bu sen o pioneere bak abiher şeyde böyle oluyo lan 15 milyarlık araba alayım diye çıktım 25lik alıyoz, 1000 liralık telefon diye çıktım 2500lüklere bakıyoz 200 liralık teyp dedim 700 liralık navitech vs bakıyoz bu nedir ya
insanız abi az daha az daha diye diye oluyo bu sen o pioneere bak abi
yok yok iskenderin attığı abi 900 e arabanın detaylı temizlik ve boya bakımını yaparsın900 liralık olanı diyorsan hiç bakmayayım tşk tşk
Ucuz dediğime bakma 850 civarı belki yükselmiştir hiç bilmiyorumYeni yeni o dengeyi tutturmaya başladılar panpa
bu çok güzellllllllll değil mi yaa @alfhonso
http://urun.n11.com/teyp-cd-dvd-mp3...-cdusbsdradyo-oto-teyp-oto-cd-calar-P82011585
navitechin 700-800 tl dediği yerde bırak 850 olsun yani bi kere sony daha ne olsunUcuz dediğime bakma 850 civarı belki yükselmiştir hiç bilmiyorum