aman be abi sarj çok sıkıntı değil alırık sana bi araç sarjı kablosuzundan![]()
15binlik haricim var gerçi

aman be abi sarj çok sıkıntı değil alırık sana bi araç sarjı kablosuzundan![]()
Knk Sony pioneerdan pazar payı kapmak istiyor bellikağıt üzerinde Sonynin değerleri gayet güzel fakat hiç denemedim, kullanmadım o yüzden yorum yapamayacağım
![]()
Sony nin hoparlörleri gayet başarılı teyp konusunda eski cihazlarda pionerden ses olarak üstün olduğu cihazlar vardı fakat ya tipi çirkindi tipi güzel olanın fiyat dengesini tutturamadılar zamanında kendi elleriyle piyasadan geri kaldılarKnk Sony pioneerdan pazar payı kapmak istiyor bellikağıt üzerinde Sonynin değerleri gayet güzel fakat hiç denemedim, kullanmadım o yüzden yorum yapamayacağım
![]()
Ben de pioneer hayranıyım vallakesinlikle pay kapma amacı var, pioneer multimedya sistemlerinin volkswageni. Sorgusuz sualsiz alıyor herkes. dsg sorunu yok ama![]()
![]()
Sony nin hoparlörleri gayet başarılı teyp konusunda eski cihazlarda pionerden ses olarak üstün olduğu cihazlar vardı fakat ya tipi çirkindi tipi güzel olanın fiyat dengesini tutturamadılar zamanında kendi elleriyle piyasadan geri kaldılar![]()
Ben de pioneer hayranıyım valla
Navitech gibi firmalara eğer amp yoksa ısınma sorunu yüzünden güvenemiyorumdüşünsene son ses gidiyosun bi anda dumanlar çıkmaya başlıyor teypten
![]()
Sony double din alabilirimSony nin hoparlörleri gayet başarılı teyp konusunda eski cihazlarda pionerden ses olarak üstün olduğu cihazlar vardı fakat ya tipi çirkindi tipi güzel olanın fiyat dengesini tutturamadılar zamanında kendi elleriyle piyasadan geri kaldılar![]()
Sony double din alabilirimtam f/p canavarları
![]()
Yeni yeni o dengeyi tutturmaya başladılar panpaSony double din alabilirimtam f/p canavarları
![]()
Yeni yeni o dengeyi tutturmaya başladılar panpa
bu çok güzellllllllll değil mi yaa@alfhonso
http://urun.n11.com/teyp-cd-dvd-mp3...-cdusbsdradyo-oto-teyp-oto-cd-calar-P82011585
Kurulur kurulur ama sanırım aşık oldum bi de bunun 8xxx serisi olması lazım o bt li o da cok iyi ya1000 liraya 300 400 lrialık bi teyp anfi 4 hoparlör vs sistem kurulur ama![]()
Kurulur kurulur ama sanırım aşık oldum bi de bunun 8xxx serisi olması lazım o bt li o da cok iyi ya![]()
insanız abi az daha az daha diye diye oluyo buher şeyde böyle oluyo lan 15 milyarlık araba alayım diye çıktım 25lik alıyoz, 1000 liralık telefon diye çıktım 2500lüklere bakıyoz 200 liralık teyp dedim 700 liralık navitech vs bakıyoz bu nedir ya![]()
insanız abi az daha az daha diye diye oluyo busen o pioneere bak abi
![]()
yok yok iskenderin attığı abi900 liralık olanı diyorsan hiç bakmayayım tşk tşk![]()
Ucuz dediğime bakma 850 civarı belki yükselmiştir hiç bilmiyorumYeni yeni o dengeyi tutturmaya başladılar panpa
bu çok güzellllllllll değil mi yaa@alfhonso
http://urun.n11.com/teyp-cd-dvd-mp3...-cdusbsdradyo-oto-teyp-oto-cd-calar-P82011585
navitechin 700-800 tl dediği yerde bırak 850 olsun yaniUcuz dediğime bakma 850 civarı belki yükselmiştir hiç bilmiyorum![]()
![]()