O ağır kasaya ancak bu kadarEkli dosyayı görüntüle 19338Ekli dosyayı görüntüle 19339
Arkadaşlar uzun yoldan geldim bugün, fazlada uzun sayılmaz ama, Denizli, Aydın(didim) gidip geldim.Aracım opel astra 2013 model 1.3 dizel. Ortalama 150 ile gittim arada düşüşler çıkışlar oldu ortlama yakıt şehir de 6.3 falan ben 5.6 falan bekliyorum en dip nokta 5.9 oldu.
Ortalama hızı yola çıkmadan sıfırlamadim, şehir içindeki veri ile karıştı.Hocam 150 civarı gittim diyorsunuz ortalama hız 53km sanırım rota üzerinde trafik ışıkları çok ve sürekli yavaşlayıp hızlandınız sanırım. Eğer öyleyse bence tüketim gayet iyi. Kafanızdaki değerlere 100-110 gibi hızlarda gidip sert hızlanma ve yavaşlamalardan kaçınırsanız yaklaşabilirsiniz![]()
Bildiğimiz 1.3 multijetse uzun yolda az yakma eğiliminde değil zaten çok hacim dolayısıyla. 90-110arası az yakar ama sonrasında rüzgar direnci falan yakıtı diğer çoğu dizele göre daha fazla artırıyor. Eğer 1.3 multijet değil de farklı bir motorsa da alttakiler yine de geçerlidir Astra da zaten ağır bir araç. Bizde aynı motorlu punto varken arkadaşımın astrası yarım litre-1litre farkla fazla yakardı aynı şartlarda şehir içi kullanımında. Bi de 150yle gittiyseniz zaten tasarruf beklemeyin tasarruf hızı değil 150 malesef
Sıkıntı yok. O hızlara çıkınca normal tüketim.Ekli dosyayı görüntüle 19338Ekli dosyayı görüntüle 19339
Arkadaşlar uzun yoldan geldim bugün, fazlada uzun sayılmaz ama, Denizli, Aydın(didim) gidip geldim.Aracım opel astra 2013 model 1.3 dizel. Ortalama 150 ile gittim arada düşüşler çıkışlar oldu ortlama yakıt şehir de 6.3 falan ben 5.6 falan bekliyorum en dip nokta 5.9 oldu.
Tüketim den çok yol tutuşu olarak tavsiye ederim, 150 ile virajlara giriyorum bana mısın demiyor. Aracın en sevdiğim özelliğiTüketim olarak tavsiye edilesi bir araçmış![]()
Dövmeyin abicim tamam yahuEkli dosyayı görüntüle 19358Bu tür başlıklar bana hep bunu hatırlatıyor.150 ile 30 kuruşa yakın bir değer tutturmuşsunuz gerçekten beklentinizi merak ettim.eğer 5 ise zaten 5.9 da 5 tir benim gözümde eğer 2-3 falan ise tesla almanızı öneririm muhtemelen ondeğerleri sunucaktır
Tüketim den çok yol tutuşu olarak tavsiye ederim, 150 ile virajlara giriyorum bana mısın demiyor. Aracın en sevdiğim özelliği![]()
Her aracın o hızla girebileceği bir viraj değildiNasıl bir viraj olduğuna göre değişirPozantıdan Adanaya 180 ile girebiliyor mesela benim kullandığım araç
![]()