Aracınızda olmasa da olur dediğiniz donanımlar

Ben köşeyi dönerken yanan sis farı yeterince aydınlatıyor mu yoksa iş olsun diye mi konuyor karar vermiş değilim. AFL veya LED Matriks gibi pahalı teknoloji koymak istemediklerini anlıyorum da yaptıkları ucuz hileye değer mi bilemiyorum.
Egeada dümdüz alttaki sisler yanıyor, böyle kaldırım köşelerinde falan ve tamamen aydınlatmasız köy yerlerinde acayip işe yarıyor. İşe yarayıp yaramadığından emin olamıyorsanız yeterince karanlık değildir zaten orası 😁

İçten yanmalı moto… şaka şaka.
Hız limitleme. Bomboş.
Yollardaki 80-90 eds, hatta Bağdat Caddesindeki 50 eds'ye, iyi yürüyen bir arabayla girince çok lazım.

50 cc açsan o trafikte açamazsın. Limitleme açmasan, gaza az dokununca araba fark ettirmeden 50'yi geçebilir anında ceza yapıştırabilirler vs.

Yollardaki 80-90 eds, hatta Bağdat Caddesindeki 50 eds'ye, iyi yürüyen bir arabayla girince çok lazım.

50 cc açsan o trafikte açamazsın. Limitleme açmasan, gaza az dokununca araba fark ettirmeden 50'yi geçebilir anında ceza yapıştırabilirler vs.

Bizim bir yerlerimiz iyice “ılıdı” ACC falan derken aklıma bile gelmiyor limitleme.