Bide FCA'cı olcakohhh punto misssss(inşallah doğru bilmişimdir)

Son düzenleme:
Bide FCA'cı olcakohhh punto misssss(inşallah doğru bilmişimdir)
karanlık olum nası anlıyım çok benziyolar zaten yüksekliği farkedemedim. Serciyo duymasın. Çok küserBide FCA'cı olcakSergio beyciğim bunu görse istifayı basar yeminle.
çaktırma şimdi arabanın konusunu gördüm![]()
Ben bir FCA Ci olarak konuya görevimi yapmistimAma ben yorum göremedimAlfista, Alfistayı yalnız mı bırakıyor
![]()
Sedef kaplamayı siz mi yaptırdınız??
Aldığımda üzerindeydi.3 yılı aşkın süredir bu şekilde kullanıyorum ben.Sedef kaplamayı siz mi yaptırdınız??
En son okul servisi direksiyonunda görmüştüm.Görünce nostalji olduAldığımda üzerindeydi.3 yılı aşkın süredir bu şekilde kullanıyorum ben.
Kesinlikle katiliyorum, en azindan telefon yada foto kamerayi koltuk kafaligina sikistirip timer la cekim yapilirsa daha net fotolar elde edilebilirAraç içi ışıklar gece belirgin olduğu için, karanlıkta çekim yapılmak zorunda. Bundan mütevellit o mercimek boyutundaki telefon kameraları ışık alamıyor. Flaş patlatırsan da ışıklar gidecek, o yüzden o da çare değil. Velhasıl; mesele yetenek değil. Otomatik ayarda çektiğiniz zaman, detayları belirginleştirmek için ISO değeri yükselir ve enstantane zamanı artar. Bu da fotoğrafların kumlu -senin deyiminle; çamur gibi- gözükmesine sebep olur. Olurda manuel ayarlarda ve bir tripod yardımı ile titremeden çekim yapılması sağlanırsa fotoğraflar kumlu
-çamur gibi- çıkmaz.![]()
Ooov bu neymiş böyle?Farklı kadran renklendirmeleri ile birkaç foto
(iphone 7 ile cekildi, tripodsuz, sabitlemedenbirazcik grenler var
)
Pedallarin ordaki ve kapi esigindeki Mustang yazisinin renklerini de degistirmek mumkun bu arada...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hayırlı olsun knk kazasız belasız
Hayırlı olsun kaç K abi ?Şekil gösteriyo.