Fiat Uno 1.4 ie
Tamamen sehir ici kullanımı bazen sakin
bazen agresif
Son depo ortalaması 9.5 litre lpg/100km
Tamamen sehir ici kullanımı bazen sakin
bazen agresif
Son depo ortalaması 9.5 litre lpg/100km
8.5-9 çılgınmış, ne taşıyorsunuzBen de dobloyla baya zor şartlarda olsa da 8.5-9 yakıyorum kimse inanmıyo
Bizdeki 1.6'da böyle yakıyor. Full şehiriçi için normal değerler bunlar. Birde şehiriçi diyince genelde düz caddeler düşünülüyor. Rampalarda işin içine girince yakıt tüketimi tavan yapıyor.8.5-9 çılgınmış, ne taşıyorsunuz
Boya ve toz ağırlıklı inşaat malzemeleri, 700 kilo üzeri veya yük azsa da kısa mesafe trafik. Yüklüyken baya gazlıyoruz gidebilsin diye rampalarda falan. Yakacağının maksimumunu yaktırıyoruz 2.3 ducatolar var onlar da bundan bi litre fazla yakıyo8.5-9 çılgınmış, ne taşıyorsunuz
Bizde geçen fiorinoyu sağlam yükledik bu kadar yükü 1298 cc motor nasıl çekiyor anlamıyorumBoya ve toz ağırlıklı inşaat malzemeleri, 700 kilo üzeri veya yük azsa da kısa mesafe trafik. Yüklüyken baya gazlıyoruz gidebilsin diye rampalarda falan. Yakacağının maksimumunu yaktırıyoruz 2.3 ducatolar var onlar da bundan bi litre fazla yakıyo
Şu yukarıdaki 2.0 ortalama 14km likti, üzerine 10km yaptım 5.8 oldu 7-8 lere kadar çıkar
Çekmeye çekiyo da yakıtı da içiyo işte aynı zamanda biz kısmen uzun yola falan da çıkıyoruz o rampalarda falan üzmüyor çekiyorum 4e sabit devamBizde geçen fiorinoyu sağlam yükledik bu kadar yükü 1298 cc motor nasıl çekiyor anlamıyorum
evet bence tek hantallığı kalkışlarda. bugun uzun yol yaptım fioyla 170 lere kadar rahat çıkıyo turbo dolduktan sonra gayet esnek motor.Çekmeye çekiyo da yakıtı da içiyo işte aynı zamanda biz kısmen uzun yola falan da çıkıyoruz o rampalarda falan üzmüyor çekiyorum 4e sabit devam
Benim favoritle boşken 2. Vitesle çıkamadığım yerlerde doblo doluyken 3. Vitesle çıkıyo
Yanlış anlamada 120 130 sabit gitmek güvensiz hissettirmiyor mu?
Fiat Uno 1.4 ie
230 km İstanbul Kocaeli git gel, kalanı Kocaeli şehir içi
120 130 arası İstanbula gidip geldim az yaksın diye uğraşmadım trafiğe de girdim
284 km 110 tl
Yaklaşık olarak 9.1 litre lpg/100 km
Hissettiriyor İdeali 90 110 arası gitmekYanlış anlamada 120 130 sabit gitmek güvensiz hissettirmiyor mu?