Yarın geliyorum bekleyinbaşlıkta yine show yapanlar var
12.8 litre yazıyo bende
Yarın geliyorum bekleyinbaşlıkta yine show yapanlar var
12.8 litre yazıyo bende
Seninki hep 25 kuruş yakıyor o zamanArabada iyi ki yol bilgisayarı yok
En son o kadar yakıyorduSeninki hep 25 kuruş yakıyor o zaman
46'da 13.5 yazıyorbaşlıkta yine show yapanlar var
12.8 litre yazıyo bende
şu ortalama hızı yakalasam derdim kalmaz, benim arabada haliyle ölçemiyoz da hemen hemen aynı yolu giden egeada 11km/h ortalama hız varUzun dönem 1900CC Turbo Dizel ( JTD ) ortalamasıyla geldim nerede o dizelciler hava yapıyor diyenler
Ekli dosyayı görüntüle 38842Ekli dosyayı görüntüle 38843Ekli dosyayı görüntüle 38844
Uzun dönem 1900CC Turbo Dizel ( JTD ) ortalamasıyla geldim nerede o dizelciler hava yapıyor diyenler
Ekli dosyayı görüntüle 38842
Twinsparktan soğudum ya o sese katlanabilirim şu an 4.2 yakmak içinUzun dönem 1900CC Turbo Dizel ( JTD ) ortalamasıyla geldim nerede o dizelciler hava yapıyor diyenler
Ekli dosyayı görüntüle 38842Ekli dosyayı görüntüle 38843Ekli dosyayı görüntüle 38844
Golf 4(BFQ Motor) Otomatik aracım Şehir dışı 7lt Şehir içi 9-9.5 litre yakıyor
Dizelciler hava yapıyor @S.Asil
şu ortalama hızı yakalasam derdim kalmaz, benim arabada haliyle ölçemiyoz da hemen hemen aynı yolu giden egeada 11km/h ortalama hız var
Ta
Twinsparktan soğudum ya o sese katlanabilirim şu an 4.2 yakmak için
Gunumuzde 0 km olsaydi 1.9 motor hacmiyle vergisi cok uzer , 1.0 benzinli tercih ederdim. Eskilere hic sozum yok yakit gayet guzelmis hatta ama dizellerin genel olarak sesi isinmasi masrafi vs cok dusundugum bir sey degil. Hos su an 0 km dizel kalmadi gibi.Uzun dönem 1900CC Turbo Dizel ( JTD ) ortalamasıyla geldim nerede o dizelciler hava yapıyor diyenler
Uzun dönem 1900CC Turbo Dizel ( JTD ) ortalamasıyla geldim nerede o dizelciler hava yapıyor diyenler
Evet Ort. Hız az değil ama buralar böyle be limit 82 öyle takılıp gidiyoruz Adana'da trafiğe girerek yapmış olsam dediğin gibi 5-6 litre arasında oynar kaldı ki şu an kış şartları 15 km motor ısınmıyor kış lastikleri ve patlak olan egzoz manifold contamAbi iyi hoş da 61 km/h az değil ki yav benzinde şehir içi 11.5 yakan benzinli aracımız 61 km ortalama seyir hızım olsa 7-8 yakar muhtemelen, yine de iyi tabii 4.2 1.9 hacminde bir dizel için. Büyükşehir şehir içi ortalamasıyla 5.5-5.7 falan yakar sanırım.
Evet Ort. Hız az değil ama buralar böyle be limit 82 öyle takılıp gidiyoruz Adana'da trafiğe girerek yapmış olsam dediğin gibi 5-6 litre arasında oynar kaldı ki şu an kış şartları 15 km motor ısınmıyor kış lastikleri ve patlak olan egzoz manifold contam