Terios klimalı şehir içi şehir dışı karışık dikkatsiz kullanım verisi 250 km
Ekli dosyayı görüntüle 40389
Her seferinde yüreklerimizi dağlıyorsun...
Terios klimalı şehir içi şehir dışı karışık dikkatsiz kullanım verisi 250 km
Ekli dosyayı görüntüle 40389
Her seferinde yüreklerimizi dağlıyorsun...
Dakika düşünme, masrafına falan da bakma direkt lpg taktır bu arabaya. Bu böyle çekilmez ciddiyim. Shelby GT500 kadar yakıyor yemin ediyorum.Yok abi daha dağlanmasın,bugün aydından istanbula geldim tüketim evlere şenlik
Torbalı da benzin aldım ve tempolu şekilde kullandım,araç arka koltuklar komple kalkık şekilde doluydu,2 kişi klima otomatikte yaklaşık 150 km sonra tüketim;
Ekli dosyayı görüntüle 40395
Tempoyu 130 lara kadar düşürünce tüketimi biraz aşağı çekebildik
Ekli dosyayı görüntüle 40397
300 km olmadan ağzına kadar doldurduğum depo yine bitti,40 km daha giderdi ama benzin.
Ekli dosyayı görüntüle 40398
Yine doldurdum bursaya kadar yine 130 u geçmedim şuanda tüketim 13 litre,tahminen çeyrek depoya yaklaşırken istanbula varmış olurum
Adamlar 155 bin km dir benzinle biniyor bu saatten sonra lpg olsa nolcak arabanın komple değişmesi lazım shshdhsfDakika düşünme, masrafına falan da bakma direkt lpg taktır bu arabaya. Bu böyle çekilmez ciddiyim. Shelby GT500 kadar yakıyor yemin ediyorum.
Yok abi daha dağlanmasın,bugün aydından istanbula geldim tüketim evlere şenlik
Torbalı da benzin aldım ve tempolu şekilde kullandım,araç arka koltuklar komple kalkık şekilde doluydu,2 kişi klima otomatikte yaklaşık 150 km sonra tüketim;
300 km olmadan ağzına kadar doldurduğum depo yine bitti,40 km daha giderdi ama benzin.
Yine doldurdum bursaya kadar yine 130 u geçmedim şuanda tüketim 13 litre,tahminen çeyrek depoya yaklaşırken istanbula varmış olurum
olay birazda şanzımanın bok yemesi gibi geliyor bana2 litre atmosferik Vectra A bu kadar yakmıyor be, hey maşallah
Adamlar 155 bin km dir benzinle biniyor bu saatten sonra lpg olsa nolcak arabanın komple değişmesi lazım shshdhsf
olay birazda şanzımanın bok yemesi gibi geliyor bana
Son depo 6.39 lt/100kmSon depo 6.76 lt/100km
Bizde bizdekini dert sayıyoruzYok abi daha dağlanmasın,bugün aydından istanbula geldim tüketim evlere şenlik
Astra J 1.3 CDTIAstra J 1.3 CDTI
İstanbul - Amasya
3 Yetişkin 1 Çocuk Tam Dolu Bagaj
Hız dayanabildiğim kadar sabit sonrasında fazlası ile oynamalı
Katedilen Mesafe : 600KM
Ortalama Hız : 131 KM/H
Ortalama Yakıt : 5,6 LT/100KM
Mazotu : 27,10 civarından almıştım
1.3 CDTI Astra için, Corsa'ya koyulacak motoru Astra'ya koymuşlar şeklinde çok yazı gördüm. Yolculuk boyunca çekişten yana herhangi bir şikayetiniz oldu mu?Astra J 1.3 CDTI
Amasya - İstanbul
3 Yetişkin 1 Çocuk Ağzına kadar dolu ve giderkenden de daha ağır bir bagaj.
Gerede otoban bağlantısına kadar 110-120 sabit. Otobanda 140-160 bandında yine sabit.
Katedilen Mesafe : 640KM
Ortalama Hız : 117Km falandı (4 molanın sadece bir tanesinde stop ettim, diğerlerinde hep çalışıyordu.)
Ortalama Yakıt : 5,2 LT/100KM
Yakıtı da 24 küsürden almıştım. Yarım deponun biraz üzeri ile rahatlıkla geldim.
Hocam şehir içerisinde genel olarak ağır kaldığını hissedebiliyorum yoğun trafikte özellikle. Olmuyor etmiyor niye gitmiyor dediğim zamanlar kanım kaynayıp gazlamak istediğim zamanlar oluyor.1.3 CDTI Astra için, Corsa'ya koyulacak motoru Astra'ya koymuşlar şeklinde çok yazı gördüm. Yolculuk boyunca çekişten yana herhangi bir şikayetiniz oldu mu?
Son depo 6,91 lt/100kmSon depo 6.39 lt/100km
Arada klimayı kapatmaya başladım.