sıfır c200 amg ilk depo ortalaması bakalım zamanla düşecek mi
Yaklaşık bin km sonra 1-2 litre arası düşüyor hocam benzer kullanımda.Ekli dosyayı görüntüle 43656
Düşmezse o hibrit motoru söker jeneratör yaparımYaklaşık bin km sonra 1-2 litre arası düşüyor hocam benzer kullanımda.
Benim focusta düştü, yeni aldigim corsada da 1.5 litre civarı düştü seninki de düşerDüşmezse o hibrit motoru söker jeneratör yaparım
Düşer tabi canım işin şakası, benim a200 şuan 5k km de 5-6lt yakıyor c seriside 7-8 bandında gezer benceBenim focusta düştü, yeni aldigim corsada da 1.5 litre civarı düştü seninki de düşer
kartepe-davutpaşa-kartepekartepe-ataşehir-kartepe ağırlıklı TEM otoyolu + sabah kısa bir KMO
sabah giderken 140-180 arası
akşam dönerken 70-120 arası gittim.
ortalama 7,1 lt/100km
Araç: imzadaki
Mondeodan az yakıyorEkli dosyayı görüntüle 43656
Mild hibridin farkı iste. Benim 1.2 puretech 8 ileri Corsa 22 kmh ortalama hızda 8.5 litre yakıyor ortalama tüketimde. Gerçi ben bu ortalamayı hem yoğun trafik hem de yokuşlu yol kullanımında alıyorum. Benzinli motorlar özellikle şehir içinde yokuşu hiç sevmiyor.Ekli dosyayı görüntüle 43911
Golf 8 1.0 eTSI DSG
Hardcore uzun süreli trafik dur-kalk.
Şu ana kadar görebildiğim en yüksek tüketim değeri oldu.
Kullanım karakteri belirliyor. Aynı yolda peşpeşe 2-3 litre farklı yaktıran çok insan gördüm. Az fren ve gaza agresif basmamak düşük yakıtı da beraberide getiriyor. İstanbul içi köprü trafiği dahil. Pendikten bakırköy üstünden Başakşehir.Ekli dosyayı görüntüle 43911
Golf 8 1.0 eTSI DSG
Hardcore uzun süreli trafik dur-kalk.
Şu ana kadar görebildiğim en yüksek tüketim değeri oldu.
Kartepe - Ankara - Polatlı : 7,8 lt/100km (Klima yolun %80'inde açık)kartepe-davutpaşa-kartepe
giderken TEM, dönüşte KMO
Sabah giderken tam gaz, akşam dönüşte sakin
ortalama 7,57 lt/100km
Türkiyedeki en sıkıcı yol polatlı-eskişehir.Kartepe - Ankara - Polatlı : 7,8 lt/100km (Klima yolun %80'inde açık)
Polatlı - Eskişehir - Bilecik - Sapanca : 6,1 lt/100km (Klima Eskişehir'e kadar açık, yollar radarlı)