Konya ovasıTürkiyedeki en sıkıcı yol polatlı-eskişehir.
Konya ovasıTürkiyedeki en sıkıcı yol polatlı-eskişehir.
Otomatik bir mini suv için çok ideal tüketim.960 kmde fullediğim taigo 1408 de tekrar fullendi.bu 448 km de 28.71litre benzin yaktı. Tamamı şehir içi Çanakkale
100 kmde ortalama 6.4 litre
1.0 tsi dsg. Genelde tek kişi (eşim kullanıyor)
Ekli dosyayı görüntüle 44029
Kaç saat sürdü?İstanbul - İzmir
170 190 arası hız.
3 kişi, klima açık, bagaj yarı dolu.
6.3 lt ortalama tüketim.
Araç: Passat b7 1.6 tdi dsg
Viaport ve savaştepede durdum hocam. Alışveriş ve yemek molası ondan dolayı net bir şey söyleyemiyorum. Duraksız gitmedim. Daha önce olduğu gibi yol bilgisayarını çekmeyi de unutmuşum.Kaç saat sürdü?
1408 den 1965 km ye.960 kmde fullediğim taigo 1408 de tekrar fullendi.bu 448 km de 28.71litre benzin yaktı. Tamamı şehir içi Çanakkale
100 kmde ortalama 6.4 litre
1.0 tsi dsg. Genelde tek kişi (eşim kullanıyor)
Ekli dosyayı görüntüle 44029
Benim seyahat Kocaeli-Kartepe'den Gebze ve Osmangazi Köprüsü üzerinden, aradaki 2 saatlik uyku molası hariç, 1 çay molası dahil 5 saat sürdü :dViaport ve savaştepede durdum hocam. Alışveriş ve yemek molası ondan dolayı net bir şey söyleyemiyorum. Duraksız gitmedim. Daha önce olduğu gibi yol bilgisayarını çekmeyi de unutmuşum.
Biraz insancıl gitsem bende öyle olurdu muhtemelenBenim seyahat Kocaeli-Kartepe'den Gebze ve Osmangazi Köprüsü üzerinden, aradaki 2 saatlik uyku molası hariç, 1 çay molası dahil 5 saat sürdü :d
Gerçekten tempolu sürüşse ortalama muazzam bu arabaya göre,vites oranları da oldukça güzelmiş şanzıman kaç ileri ? Göstergelerin bu kadar demode gözükmesini bu araçtan beklemezdim o şaşırttı.Land Rover Freelander 1 v6 otomatik Pınarbaşı-Malatya yakıt tüketimi, tek kişi tempolu sürüş.
Ortalama 8.57lt/100km
Şanzımanla alakalı elektroniksel sıkıntıları giderince şanzıman kendine geldi ama halen bir kaç ufak tefek sıkıntısı var. 2 depo Liqui Moly yakıt sistem temizleyicisi kullandık.
Ekli dosyayı görüntüle 44126
İlk defa 10lt altı yaktığı için biz de şaşırmadık değil. Pınarbaşı'ndan sonra EDS olmadığından ve sadece 2 yerde radar olduğudan 150-160 arası gitmiş babam. Uzun soluklu rampalara yüksek hızla girince zaten 5.viteste torkunun maksimum verdiği aralığa geliyor ve bayılmıyor. Vites oranları gayet güzel, şanzıman 5 ileri Jatco JF506E. Göstergeler demode ama okunaklı. Keşke yol bilgisayarı ve yağ sıcaklık göstergesi olsaydı.Gerçekten tempolu sürüşse ortalama muazzam bu arabaya göre,vites oranları da oldukça güzelmiş şanzıman kaç ileri ? Göstergelerin bu kadar demode gözükmesini bu araçtan beklemezdim o şaşırttı.