Kaç para ya bi Corsa dedirten o görsel MaşAllahZonguldak - Düzce
Klima açık. 2 kişi + bagaj
Normal hız sınırlarında kullanım. 1.2 130 HP eat 8 corsa
Ekli dosyayı görüntüle 46442
Kaç para ya bi Corsa dedirten o görsel MaşAllahZonguldak - Düzce
Klima açık. 2 kişi + bagaj
Normal hız sınırlarında kullanım. 1.2 130 HP eat 8 corsa
Ekli dosyayı görüntüle 46442
Eyvallah hocam uzun yolda sahiden çok iyi değerleri. Kolaylıkla kasmadan düşük tüketim alabiliyorsun. Düzce'den sonra kuzey marmaraya girdim. 130'dan asagi hiç düşmedim sadece 0.5 litre tüketim arttı. Ama yoğun trafik, yokuş, kısa mesafe derken şehir içinde 20 22 kmh ortalama hızlarda 9 9.5 litre yakıyor orada hiç acımıyor. 25 27 kmh ortalama hızlarda şehir içinde kullanabilecek olan varsa 7 7.5 ile kullanabilir.Kaç para ya bi Corsa dedirten o görsel MaşAllah
Bu şartlarda bence normal hocam. Zaten 170leri tempolu şekilde gormeseniz 6 6.5 yakardı.yeni yola girdikten sonra 170 kmh civarında bir grupla tempoya ayak uydurduk o kadar.
7.1 L/100 KM
eTSI Golf dengemi çok bozdu.Bu şartlarda bence normal hocam. Zaten 170leri tempolu şekilde gormeseniz 6 6.5 yakardı.
Şehir içini bilemiyorum hocam orada hafif hibrid olsa bile mutlaka ilk kalkışlarda tüketime desteği oluyor. Ama uzun yolda özellikle de yüksek hızlarda etsi olmasının pek artısı olmaz diye düşünüyorum. Muhtemelen golf biraz daha hafif olduğu için benzer koşullarda daha az yakıyordu uzun yol dahil. Ama bence variant kasada böyle tempolu bir sürüş dahil 7 litre gayet güzel bir değer.eTSI Golf dengemi çok bozdu.
Şuan acayip fazla yakıyormuş hissi var.
Golf hem hafifti hem 1.0'dı, Passat fazla yakmamış Golf az yakıyordueTSI Golf dengemi çok bozdu.
Şu üzerinde gelen PremiumContact’larında etkisi var diye düşünüyorum o da ekliyor üzerine bir şeyler.Şehir içini bilemiyorum hocam orada hafif hibrid olsa bile mutlaka ilk kalkışlarda tüketime desteği oluyor. Ama uzun yolda özellikle de yüksek hızlarda etsi olmasının pek artısı olmaz diye düşünüyorum. Muhtemelen golf biraz daha hafif olduğu için benzer koşullarda daha az yakıyordu uzun yol dahil. Ama bence variant kasada böyle tempolu bir sürüş dahil 7 litre gayet güzel bir değer.
He ya tamamen bu konu zaten de psikolojik alışma süreciGolf hem hafifti hem 1.0'dı, Passat fazla yakmamış Golf az yakıyordu
Benim bora yı bir haftalığına vereyim o his hemen yok olureTSI Golf dengemi çok bozdu.
Düşük hacimli turbo benzinli makina için çok iyi değerler,İstanbul - Zonguldak
Kuzey marmara otoyolu, Anadolu otoyolu karışık. Bu sefer sakin sürmedim. Acelem vardı bu sebeple EDS olan yerler hariç otoban dışındaki yollarda bile 130 140'ın altına düşmedim. Düzce, Akçakoca, Ereğli vs tüm güzergahta 130 140 civarı gittim. 3 yetişkin, dolu bagaj, klima açık.
Ekli dosyayı görüntüle 46491
Odometreli Casio saat ekranlı kiada bile ort hız yazıyordu2024 | i20 | 1.4 MPI | 6 İleri TK
Yapılan yolun %80'i sabit Rota Ümraniye - Tuzla ICA üzerinden 130-140 sakin sürüş
Geriye kalanı şehir içi dur kalk trafik
Genelde 2 kişi - 3 kişi
Kalitenin adresi fyundai ortalama hızı yazmamış ancak alınan yol / zaman yaparsak 7688.7 km / 169.15 h 'dan 45,46 km/h ortalama hız ortaya çıkıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 46531