2010 Fiesta 1.4i manuel
İstanbul Fatih - Ağva arası 5 kişi + full klima açık şekilde 7.0lt/100 km
İstanbul Fatih - Ağva arası 5 kişi + full klima açık şekilde 7.0lt/100 km
Hocam ortalama hızın nedir?Opel İnsignia Grand Sport 1.6 TurboD 5.4L/100Km
Hocam akşam ekleyeceğim. 30 gibi tahmin ediyorum..Hocam ortalama hızın nedir?
150 kilo hafiflik ciddi yaramış. Eskisi olsa bu 7.5 filandı.
Hocam hort yapıyorum ama Broadwayle nası 6 lt yaktın devamlı 70-80 yapsan bile o kadar yakmaz 5 sene Broadway kullandım imkanı yok 8 ltnin altına düşmedi o da tek kişi kasarak kullanım sen birde 3 kişi demişsin1.4 broadway sehirleearasi 6.0lt 3 kisi 3 bavul ayagimi gazdan cekmeden antep-ankara
valla cikan sonuc buydu.ortalama kilolarimiz 100 olmasi ve 3 bavul birkacta poset yuklememle bu ortalamayi tutturdum.ankaraya ronuste yorgunluktan rampalari farkedemeyip bosa atamadigim icin ayagim hep gazdaydi.haa buarada benim 6lt diye soyledigim lpg degil benzin miktariydi.arabam hic lpg yuzu gormedi ve bakimlarini hic eksik etmedigim icinde bu ortalama cikti.Hocam hort yapıyorum ama Broadwayle nası 6 lt yaktın devamlı 70-80 yapsan bile o kadar yakmaz 5 sene Broadway kullandım imkanı yok 8 ltnin altına düşmedi o da tek kişi kasarak kullanım sen birde 3 kişi demişsin
"Arabada fren yokmus gibi sur" mantigiyla suruyorum sehiricindeBenim arabamda baya bakımlıydı ama lpgliydi Broadwaye şehir içinde benzinle binmek takdire şayan doğrusu
Neden sattınız?Geçen hafta Honda HR-V aracımı sattım,
2017 benzinli otomatik, 0 km alıp 12.000 km kullandım aracı
yakıt tüketim ortalaması İstanbul içi karma (3.otoban+şehir içi trafik) 8'in üstüne çıkmadı, genelde 7,2-7,5 bandında gezdim.
Uzun yolda 5,5-6,5 civarı yakıyordu.
Eşim kullanacaktı ama micradan sonra pek rahat edemedi, biraz büyük geldi şehir içi kullanım içinNeden sattınız?