Kaç km verisi bilmiyorum ama ilk fotoğrafta gayet iyi yapmışsın bu ortalama hıza göre. Tebrikler alnından öpüyorum.
Kaç km verisi bilmiyorum ama ilk fotoğrafta gayet iyi yapmışsın bu ortalama hıza göre. Tebrikler alnından öpüyorum.
Ortalama hızım 22 km ye düştü havalar 5 derece altı hep.Yakıt tüketimim 7,4 oldu.En son rodajdayken bu kadar yakıyordu
Bir de tk ve atmo yakar derlerS.A. doktor.
Ekli dosyayı görüntüle 16620
500 km neree gidiyordun o ne ya 30 litrelik benim, 250de bitiyor Afr yaptıracağım ilk fırsatta zaten
Konum atayım sana ama o 500 km yolun 10-15 kmsi benzinle gidiyordum onuda not düşeyim.
-Total-seyhan Akaryakıt, Huzurevleri Mahallesi, 01330 Çukurova/Adana
-GO - Sivas Merkez, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Yeşilyurt Mah. Km., Erzincan-Erzurum Çevre Yolu No:1, 58000 Merkez/Sivas Merkez/Sivas
-Kış lastikleri 16 inç jant (Michelin Alpin A4 205 55 R16) Hava fabrika değerleri ortalama hız 120-160 arası. 4 kez mola ile
-Tank 40 litre maksimum aldığı 38-39Limit. BRC marka
Ortalama hız 24 müş doktor, onu yazmamışım ilk mesajda.Bir de tk ve atmo yakar derler
iyi ya 22 de benim kafa kafaya yakıyoruz muhtemelen bu da 1,6 atmosferikler çok yakıyora biraz olsun gem vurur. Vitara da 1200 kg avantajı büyük; diğer suvlara göreOrtalama hız 24 müş doktor, onu yazmamışım ilk mesajda.
Ben Tokiden çarşıya indiğimde yeni ısınıyorduŞehir içi 120 km'de, %82 soğuk motorla, 19 kmh ortalama hızla 6.9 litre tüketim.. İstanbullu çoğu sürücünün ' araba çok yakıyor ' dediği yerde ben ekonomi yaptığım için seviniyorum.. 120 km'lik şehir içi yolunun tamamını %82 soğuk motorla gitmek zorunda kalmak nedir yahu
Ben uzun zamandır harareti hiç 90 derece sıcaklıkta görmüyorum. Fotoğrafta gördüğün gibi paso 60 derece civarında duruyorBen Tokiden çarşıya indiğimde yeni ısınıyordu
araç?İstanbulda kısa mesafeli bir ölçüm yaptım. Otogara git gel 4 kişi, 13km, 27dakika, ort hız 30km/h, ort tüketim 7.1lt . Motor soğuktu gelene kadar 90 olmadı sıcaklık. Ekonomi yapmadım ama sakin kullandım.
Yazmayı unutmuşum yav 1.6tdi dsg caddy '14
İstanbulda benzinliyle senden daha az yakiyorumŞehir içi 120 km'de, %82 soğuk motorla, 19 kmh ortalama hızla 6.9 litre tüketim.. İstanbullu çoğu sürücünün ' araba çok yakıyor ' dediği yerde ben ekonomi yaptığım için seviniyorum.. 120 km'lik şehir içi yolunun tamamını %82 soğuk motorla gitmek zorunda kalmak nedir yahu
İstanbul'da ben bütün benzinlilerden az yakıyorum. İstanbul'un bir çok güzergahında az yakmak gördüğüm çoğu Anadolu şehrinden daha kolayİstanbulda benzinliyle senden daha az yakiyorum
Evet sonunda bunu yazabildim