1.4 tsi Passat manuel çoğu şehir içi
EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ortalama hıza göre fazla demek istedim vNeye göre hocam? Biraz daha açar mısınız?
Evet ortalama hız yüksek görünüyor ama küçük şehirde olduğu için hep kısa mesafe(maks 5km) kullanıp kapatılıyor. Onun etkisi var.Ortalama hıza göre fazla demek istedim v
hocam micranın liste fiyatı 84 bin gözüküyor. Nasıl 60 civarına aldınız? 2017 model mi?Polo bariz bir şekilde kaliteli evet ama micra 60.850 polo 136 bin liraya satılıyor şu anda bir sıkıntı var .gerçi liste fiyatı şişkin vw nin 110 a falan alınır her türlü
Biz 64 e aldık kırmızı renk match pakethocam micranın liste fiyatı 84 bin gözüküyor. Nasıl 60 civarına aldınız? 2017 model mi?
Olsun bizimde torkumuz var6.8deyim anlık olarak. 100tlye 200km gitmenin acısı büyük.. Benzinliden farkımız kalmadı asjldgajsd
Hocam bu görseli nereden aldınız Ben neden bulamıyorum ?Ekli dosyayı görüntüle 16153
Biz 64 e aldık kırmızı renk match paket
Hayır 2018 model ama kendimi sorgulayıp ruhsata baktım tekrardan
Birde fulleyip depoyu 200 km gittikten sonra tekrardan fulleseniz.benim polo 9 gösteriyordu bir depoyla 650 km gitmişim(40lt) bazen bozulabiliyor sanırım11.4 litrenin altına inmiyor İstanbul şehir içinde DS5 1.6 THP EAT6
Depoyu fullesek de değişmiyor. Yakıyor.Birde fulleyip depoyu 200 km gittikten sonra tekrardan fulleseniz.benim polo 9 gösteriyordu bir depoyla 650 km gitmişim(40lt) bazen bozulabiliyor sanırım
Son depoda karlı zeminde Kartepe'ye çıktık. Karda kalıp kurtulduk, düşe kalka ilerledik arabayla. Deponun ortalama tüketimi 6.4 lt/100km2001 Opel Corsa C 1.2 benzinli Manuel
Kısa mesafe 2-3 vitesli dur kalk çarşı pazar alışverişi + nadiren İzmit şehir içi + sakin denebilecek bol trafik ışıklı rotalarda kullanım.
Bütün ihale klimadaymış, arabada sorun yokmuş. Son depo 5.4 lt/100km
Sizin araçta sanırım yol bilgisayarı yok eski konularda vardı sanki kendi yaptığınız yol bilgisayarı duruyorsa onun ile mi hesaplıyorsunuz yoksa yakıt pompa hesabı mı?Son depoda karlı zeminde Kartepe'ye çıktık. Karda kalıp kurtulduk, düşe kalka ilerledik arabayla. Deponun ortalama tüketimi 6.4 lt/100km
Depoyu fulleyip km sayacını sıfırlıyorum. Tetik attıktan sonra benzin bastırtmıyorum. Çoğu zaman depoyu doldurduğum için alabildiği benzini önceki depoda yaktığım olarak varsayıyorum.Sizin araçta sanırım yol bilgisayarı yok eski konularda vardı sanki kendi yaptığınız yol bilgisayarı duruyorsa onun ile mi hesaplıyorsunuz yoksa yakıt pompa hesabı mı?
Karma ama genellikle şehir içi 2003 corolla hb 7.8 lt benzin 9 lt lpg depoda son indirimlerden sonra 100 TL’ye doluyor mis2009 sorento 2.5crdı 4wd kışın 1600 gbi bir rakımla soğuk motorda 1 tl civarı hatta üstü vardır altı yoktur motor sıcakken şehirici 60-65 şehirlerarası 48-55 kurus
Daewoo matiz 0.8 M-Tec motor şehirici 24-25 kurus şehirlerarası hesap etmedim
Corolla 2007 1.6 daha yeni aldım ne yaktıgını görücez
bir depo ile şehirici kac km gidiyor?Karma ama genellikle şehir içi 2003 corolla hb 7.8 lt benzin 9 lt lpg depoda son indirimlerden sonra 100 TL’ye doluyor mis