Güncel ortalamam 7,2 çoğunluk kısa mesafe
Vw Golf 1.2 tsi full şehiriçi ve kısa mesafe 7.1 gösteriyor şu an .
öyle bişey yok. 1.5 atmo gitmiyo yeaBizim 1.5 atmosferik arabayla niye 1.2 küçük hacimli turbolarla aynı şehir içi tüketimine sahip küçük hacimli araçlar daha az yakmıyor muydu?
Kendi adıma ben 1 litre daha az yakıyorumBizim 1.5 atmosferik arabayla niye 1.2 küçük hacimli turbolarla aynı şehir içi tüketimine sahip küçük hacimli araçlar daha az yakmıyor muydu?
Çünkü sendeki 1.0 ve çok daha yeni teknoloji ondandırKendi adıma ben 1 litre daha az yakıyorum
Yakar ya da yakmaz günde 2 git 2 gel km de hibrit dışında az yakacak motor tanımıyorumBizim 1.5 atmosferik arabayla niye 1.2 küçük hacimli turbolarla aynı şehir içi tüketimine sahip küçük hacimli araçlar daha az yakmıyor muydu?
Karma tüketim 11,2 litreye düştü
Benim 1.2 de 6.5 yakiyordu.Bizim 1.5 atmosferik arabayla niye 1.2 küçük hacimli turbolarla aynı şehir içi tüketimine sahip küçük hacimli araçlar daha az yakmıyor muydu?
Aynı senaryo hatta %80-85 agresif 6.7-6.8L/100 kmİstanbul şehir içi %70 agresif 7.0 l/100km
1.6 tdi dsg golf
Bizim 1.5 atmosferik arabayla niye 1.2 küçük hacimli turbolarla aynı şehir içi tüketimine sahip küçük hacimli araçlar daha az yakmıyor muydu?