görüntüler ağır trafik içerir diye anlıyoruzUzun yola çıkamadım daha. Tüketimin tamamı yoğun trafikte şehir içine ait. (Araç: 1.5 TDCI 95HP Ford Courier)
2016 MK3,5 focus 1.6 atmosferik uzun yol 7.1 şehiriçi 11 litre yakıyor LPG düşünüyoruz
Havalar birazcık serinleyip klima kullanımı azalınca son günlerde tekrar insan gibi kullanmaya başlayınca 6.0'a kadar indi.Kocaeli-İzmir, arada çıtır gazlamalı -- ort. 6.9
İzmir şehir içi arada çıtır gazlamalı -- ort. 8.4
Motor sıcaklarda bunalıp çekişi düştüğü için açık hava filtresini çıkarıp normal kapalı taktıktan sonra;
Ayvalık-İstanbul-İstanbul şehir içi-Kocaeli -- ort. 6.4
Tümünde klima açık.
Yok bilgisayarı aşırı küçük değil mi yaÖnceki mesajımda şehir içi tüketimini gösteriyordu. Bugün yol bilgisayarındaki tüketimi sıfırlayıp 297 km yol gittim.
Ortalama hız 55, ortalama yakıt tüketimi 5.5L.
Ekli dosyayı görüntüle 20965
Ekli dosyayı görüntüle 20966
Ekli dosyayı görüntüle 20967
Evet bu konuda size katılıyorum. Şöyle söyleyeyim.Yok bilgisayarı aşırı küçük değil mi ya
Yok bilgisayarı aşırı küçük değil mi ya
fiesta ve courier in göstergeleri komple ufak geliyo bana hep. Sanki olması gerekenden daha küçük alana sıkıştırılmışlar gibiEvet bu konuda size katılıyorum. Şöyle söyleyeyim.
Ford Courier, Fiesta temelli bir araç olduğu için bildiğim kadarıyla önceki nesil Fiesta’ların iç mekanı ile çok benzer. Hatta gösterge ve direksiyon tamamen aynı.
Ekli dosyayı görüntüle 20971
2008-2009 yılları için harika bir yol bilgisayarı Bu göstergeler Fiesta'da o zaman çıkmıştı.Yok bilgisayarı aşırı küçük değil mi ya