Şehir içinde atak bir araba, hiç bir dezavantajını hissetmedim. 8V motor alt devirler canlı fena değil, bir şeyin eksikliğini çekmek pek mümkün değil.Uzun yolda hacmini çok hissettiriyor mu?
Uzun yolda da kendince gidiyor işte. Devrinde kullanınca ya bu sollamaya çıksam mı diye bir tereddütüm olmadı şu ana kadar.
E gidiyor da denemez tabi, uzun yolda orta, sağ şeritle daha içli dışlıyım artık. Arada tırmanışlarda kamyonların şerit işgali sebebiyle mecburi sol şeride geçmek durumunda kaldığımda orada yeterince bir ataklık sergileyemediği için arkadan zaman zaman taciz ediliyorum o kamyonu geçene kadar.
Genel olarak hep 110'da kullanıyorum aracı, uzun yolda en huzurlu bu hızda gidiyor bence. Kadranda da en fazla 160 gördüm daha zorlasam ve hafif eğim olsa birazcık daha canı vardı sanki.
Yani kısaca hacmini hissettirmiyor diyen ya sallıyordur ya güçlü araba kullanmamıştır. Elbette yer yer hissettiriyor ama arabaya göre de kullanmayı öğreniyorsunuz. Uzun yolda düşük hacimli ve güçsüz bir arabayı biraz daha fazla öngörülü kullanmak gerekiyor.
Çapını, gidebileceği şekli, yapabileceklerini bilerek kullanıldığı sürece problem yaşatacağını düşünmüyorum.
Bonus teselli: Gitmiyorsa, yakmıyorda.
Son düzenleme: