Benzinli 1.0 clio 3 bin devirde 172 ile gidiyor.Turbo dizel linea 3000 Devirde 120 ile gidiyor, daha da bir şey demiyorum
Bende kafayı yiyecem
Benzinli 1.0 clio 3 bin devirde 172 ile gidiyor.Turbo dizel linea 3000 Devirde 120 ile gidiyor, daha da bir şey demiyorum
Bende kafayı yiyecem
Benzinli 1.0 clio 3 bin devirde 172 ile gidiyor.
Son depo 5.66 lt/100kmSon depo 7.5 lt/100 km.
Kış lastikleri takılı. Tamamen İstanbul şehir içi. Hatta daha fazlası.
Sabah Pendik Opet'ten benzin aldım. Köprüyü geçip Aksaray-Fatih yapıp Maltepe'ye döndüm. Oradan Gebze'de saha gezisi (Sadece ilk 2 viteste sürekli dur kalk foto çekme, bolca toprak yollarda ilerleme, motor çalışır durumda beklemeler...), Kartal, sahilyolundan maltepe, akşam da maltepe'den tekrar depo doldurdum. Senaryo budur.
Araç 2001 Corsa C 1.2 benzin manuel
Ekli dosyayı görüntüle 27115
Opel Grandland X
1.2 Puretech Eat6
235/50/19 ebat lastik
büyük bir çoğunluğu kış lastiği ile
Malatya şehir içi-çevre yolu karma sürüş
Bu konuya sadece kadran resmi koyan forum takipcileri icin yaziyorum. Aracinizin marka model yilini herkes biliyor mu? Aracinizin modelini bilmeyen ve postlara anlamadan bakan bir tek ben miyim acaba Resmin altina iki satir yazi (marka, model, yil) yazmak cok mu zor?
Üstad sende kaç tane araç var yahu yetisemiyoruz clio- ecosport-c180 var mıdır arttiran . Maşallah yakıt olarakta gayet güzel değer Mercedes için
Evet dediginiz gibi marka kadrandan anlasilabilir. Ama ornegin passat kadranindan 1.6 dizel mi, 1.4 tsi mi. 2.0 dizel mi anlasilmaz diye dusunuyorum. soru sordurmaya gerek birakmadan, aciklayici sekilde marka model yazip sonra tuketimi yazmak daha ozenli olurdu. Bence ozenli olmak veya olmamak, mesele biraz bu...Çoğu aracı bu forumdaki çoğu kişi kadranından anlar zaten,anlamasa da sorar cevabını alır.Kendim o şekilde attığım için cevap hakkı buldum,örneğin benim imzamda aracımın marka modeli detaylıca yazıyor.Her seferinde aynı şeyleri yazmamak adına şahsen ben yazmıyorum.
Tabi ki imzada yaziyorsa bence de yazmaya gerek yok bu arada. Hic bir detayi belli olmayan mesajlar icin yazdim ben ilk mesajimiÇoğu aracı bu forumdaki çoğu kişi kadranından anlar zaten,anlamasa da sorar cevabını alır.Kendim o şekilde attığım için cevap hakkı buldum,örneğin benim imzamda aracımın marka modeli detaylıca yazıyor.Her seferinde aynı şeyleri yazmamak adına şahsen ben yazmıyorum.
Bir de dacia var. 0.9 stepway. C180 gerçekten trafiğe girmeyince baya az yakıyorÜstad sende kaç tane araç var yahu yetisemiyoruz clio- ecosport-c180 var mıdır arttiran . Maşallah yakıt olarakta gayet güzel değer Mercedes için
Bir ecosport (müsrifsport) kullanıcısı olarak imrendimBir de dacia var. 0.9 stepway. C180 gerçekten trafiğe girmeyince baya az yakıyor
Müsrifsport u da c180 ide istanbuldan aldım. C180 pompa verisi 5.6 litre. Econun 7.7 litre idi uzun yolda. 1200 km yol c180 tek depoyla geldi ecoda 2 kere fulledim (tabi depo hacmi de farklı)Bir ecosport (müsrifsport) kullanıcısı olarak imrendim
Ortalama 90-120 hız arası mıdır ben hiç bu seviyeyi yakalayamadım(7.7) doğrusu uzun yol yapma şansimda olmadı 8900 km oldu.Müsrifsport u da c180 ide istanbuldan aldım. C180 pompa verisi 5.6 litre. Econun 7.7 litre idi uzun yolda. 1200 km yol c180 tek depoyla geldi ecoda 2 kere fulledim (tabi depo hacmi de farklı)