Otomatik için şu ankara şartlarında 11-12 lt en iyi ihtimal ama manuel daha az yakabiliyor. Yazın 7,5-8 arasından buralara geldi.1.6 gdi için 10lt'den aşağı yakmaz diyorlardı. 9 lt bence çok normal.
Otomatik için şu ankara şartlarında 11-12 lt en iyi ihtimal ama manuel daha az yakabiliyor. Yazın 7,5-8 arasından buralara geldi.1.6 gdi için 10lt'den aşağı yakmaz diyorlardı. 9 lt bence çok normal.
Kuzenin Golf almadan önce sattığı megane3 manuel genel ort. 6 6.1 falandı edc bukadar farke eder mi yoksa çokmu ferformanslı kullanıyorsunuz ? Daha ağır olan kısa oranlı 4x4 Duster bile 6.7 yi pek geçmez genel ortalamada sıkıştırmada 7 litre7.2 litreyi buluyorUla ben habu megane duster dan az yakar dedim ama yol bilgisayari diyki 6,9. La ne oluyruk
Megane 3 1.5 dci privilege edc 110bg
Rumuzdan da belli elbet ama malum diziyi mi izliyorsunuz? Çevremde bu ara yoğun bir Karadeniz şivesi duyuyorum.Ula ben habu megane duster dan az yakar dedim ama yol bilgisayari diyki 6,9. La ne oluyruk
abi bizim clio4'ün yol bilgisayarı kalibrasyonu kayıktı. Pompa verisiyle tutmuyordu. Öyle bir durum olabilir mi acaba?Ula ben habu megane duster dan az yakar dedim ama yol bilgisayari diyki 6,9. La ne oluyruk
genel halim hocamRumuzdan da belli elbet ama malum diziyi mi izliyorsunuz? Çevremde bu ara yoğun bir Karadeniz şivesi duyuyorum.![]()
+ KG ?Kış geldi diye unutmuşuz herhalde atmayı , şehir içi bol trafikliyiz(Isıtıcı (Kalorifer) 20 seviye açık)
Ekli dosyayı görüntüle 53350Ekli dosyayı görüntüle 53351Ekli dosyayı görüntüle 53352Ekli dosyayı görüntüle 53353
Ben + tır dolabımın zerzavatları falan var bagajda ortalamada 30/35 kg gelir+ KG ?