Hiç önemli değil kop gelYav araçtanmı kaynaklı bilmiyorum ama cayenne turbo acayip kafadan kayıyor. Yolda tutmayı nispeten başarabildim ama bende DP 1 yok 2 varneyse biraz tecrübelenip geliyim zaten hepimizin sağlığı açısından
![]()
Hiç önemli değil kop gelYav araçtanmı kaynaklı bilmiyorum ama cayenne turbo acayip kafadan kayıyor. Yolda tutmayı nispeten başarabildim ama bende DP 1 yok 2 varneyse biraz tecrübelenip geliyim zaten hepimizin sağlığı açısından
![]()
Belli bir saat ayarlayalım o zaman. Otopark grubunda etkinlikte oluşturursak daha rahat ulaşırız ve daha çok kişi oluruz. Benim Steam MuhammedSC bu arada DP 1-3+Tripl3 pack alıyorum şuan.Hiç önemli değil kop gel
Dlcleri alınca 1.4GB indirme başladıMevcut servera baglanmak icin dp1 yeterli
şu anda kapalı zaten. ama açık olduğu zaman arayıp bulamadıysan tepedeki filtrelerden dolayı olabilir. Şifreli serverları göster seçeneğini işaretlemen lazım. Bide ilk başlarda sadece dream pack 1 olacak şekilde ringte turluyorduk. Sonra japanese pack arabalarını dahil edip yanlamaya geçtik. o sırada baktıysan belki ondan da görmemiş olabilirsinServer bende gozukmuyor hic otopark yaziyorum arama yerine yok..
çok uzun süredir geliştirilmiyor. virajlarda falan sıkıntı var, gerçeği tutmuyor.İstanbul Park modunu da yükleyip kapışma yapabiliriz. Henüz betada ve sanırım bir süredir geliştirilmiyor fakat idare eder. 60 MB boyutu var, bir deneyin isterseniz: http://www.racedepartment.com/downloads/istanbul-park-beta.3212/
Aynen japanese yok bende.server sifrelimimi ne gerek var kişu anda kapalı zaten. ama açık olduğu zaman arayıp bulamadıysan tepedeki filtrelerden dolayı olabilir. Şifreli serverları göster seçeneğini işaretlemen lazım. Bide ilk başlarda sadece dream pack 1 olacak şekilde ringte turluyorduk. Sonra japanese pack arabalarını dahil edip yanlamaya geçtik. o sırada baktıysan belki ondan da görmemiş olabilirsin
sağdan soldan bağlanıp serverı doldurmasınlar diyeAynen japanese yok bende.server sifrelimimi ne gerek var ki![]()
Sifreyi ne koyuyosunuz bide serveri neden kapatiyosun acik kalmasi icin hep pc nin acik kalmasi falan mi gerekiyor?sağdan soldan bağlanıp serverı doldurmasınlar diye![]()
şifreyi paylaşmıştım. 159753. Evet pcnin açık kalması gerekiyorSifreyi ne koyuyosunuz bide serveri neden kapatiyosun acik kalmasi icin hep pc nin acik kalmasi falan mi gerekiyor?
İsterseniz 7/24 açık kalacak bir şekilde server açabilirim ben önümüzdeki hafta gibi, girecek olan girip oynar istediğindeşifreyi paylaşmıştım. 159753. Evet pcnin açık kalması gerekiyor
Cok iyi olur dream packler harici koymazsan bide tourist ring olurdan dadindan yinmezİsterseniz 7/24 açık kalacak bir şekilde server açabilirim ben önümüzdeki hafta gibi, girecek olan girip oynar istediğinde
Ben girebilirim şimdi.girecek varsa turlayalım biraz. m235 racing ile ufak bi yarış falan düzenleyebiliriz 5-6 kişi çıkarsak. ring değil de kısa bi pistte
PC açık falan bırakacaksanız bence gerek yok. Tek başımıza girip gazlamanın zevki olmaz zaten. Toplaşınca zevki çıkar.İsterseniz 7/24 açık kalacak bir şekilde server açabilirim ben önümüzdeki hafta gibi, girecek olan girip oynar istediğinde