Assetto Corsa oynayanlar

arkadaşlar birşey dikkatimi çekti oyundaki Achievementslar bende açılmıyor.sadece 100km hıza ulaş açılmış diğerlerinin bir çoğunuda yapmama rağmen (mesela en basitinden 200 km hızla ulaş) achievement açılmıyor bunun sebebi ne olabilir?

Ps 4'e alsam joystick ile tadı çıkar mı gençler:)
pc de gamepad ile oynanıyor. ps4te de oynanır keyif alırsın. ama ps4 ve pc beraber giremiyor bilgin olsun
arkadaşlar birşey dikkatimi çekti oyundaki Achievementslar bende açılmıyor.sadece 100km hıza ulaş açılmış diğerlerinin bir çoğunuda yapmama rağmen (mesela en basitinden 200 km hızla ulaş) achievement açılmıyor bunun sebebi ne olabilir?
oyun dosyalarını doğrulamayı dene steamden. bi ihtimal çözebilir

Son düzenleme:
arkadaşlar oyunu almadan önce görmüştüm biri oyunda e39 m5 sürüyodu ama oyunun hiçbir paketinde yok sanırım başka biryerden indirmiş böyle type-r dı focus rs di onlarıda ekleyebiliyormuyuz ? mekaniği sesi falan nasıl ?

arkadaşlar oyunu almadan önce görmüştüm biri oyunda e39 m5 sürüyodu ama oyunun hiçbir paketinde yok sanırım başka biryerden indirmiş böyle type-r dı focus rs di onlarıda ekleyebiliyormuyuz ? mekaniği sesi falan nasıl ?
Modlarla yükleniyor fakat orijinali gibi de olmuyor. Mesela birkaç tane denedim. Görsel vs. güzeldi fakat lastik sesi gelmiyordu, buz üstünde sürüyor gibi bir his verdi bu nedenle bana.

foruma sürekli giremiyorum. banada haber verin turlayacağınnız zaman az çok turluyoruz. aktif olarakta türkiyede ligde pilotum. steam id: wakaisaino

ve bir konuya daha değinmek istiyorum. oyun zor değil, klavye ayarları dandik değil. bununları unutun. birkere oyun değil simülasyon ve doğru ayarlarda direksiyon seti ile çok gerçekçi bir hissiyat veriyor. nfs miş gridmiş bunlarla karıştırılmasın oyun. bu sim. i ilk indirdir klavye ile denedim 10 dk. geçmeden sildim. sonra öğrendim direksiyonla oluyormuş iş.

Klavyeden oynayan biri bana ayarlarını atabilir mi?Çok yapmacık geldi ilk ayarlar.
Ben de oyunu yükledim, single player olarak oynayayım dedim. İlk kullandığım araba fiat 500'dü galiba, görevleri yerine getirirken acayip zorlanıyorum. Pistte fiat 500'lerle kapışıyoruz, adamlarla aynı çizgide ve aynı şekilde viraja giriyorum ama ne hikmetse sanki modifiyelilermiş gibi hem düzlükte hem virajda arayı açıyorlar. Adamlarla aynı hızda ve hizada viraja girmeme rağmen onlar stabil dönüyor, benim araçsa dışa doğru açılıyor. Oyunun oynanışını kavrayamadım henüz.

İş yerinden steam'e girilmiyor, bloklu. Oyun kaç lira şu an aceba?

Uygun fiyata indiyse emektar MOMO Racing seti çıkarayım tozlu raflardan :)

GTR'da mürcielego'larla maranello'larla 911'lerle az yarış yapmadık. Yazın Monza'da sırf antremanlarda bile 2 saatte 2 atlet değiştirdiğimi biliyorum, yarışları saymıyorum bile :)

50. tura doğru fren disklerinin iyice pembeleşmesi ve hiç tutmaması, virajlarda erken vites düşürerek yavaşlamak, bu sırada rakiplerle amansız bir road rage falan off...

İndiriim bi.

Ben de oyunu yükledim, single player olarak oynayayım dedim. İlk kullandığım araba fiat 500'dü galiba, görevleri yerine getirirken acayip zorlanıyorum. Pistte fiat 500'lerle kapışıyoruz, adamlarla aynı çizgide ve aynı şekilde viraja giriyorum ama ne hikmetse sanki modifiyelilermiş gibi hem düzlükte hem virajda arayı açıyorlar. Adamlarla aynı hızda ve hizada viraja girmeme rağmen onlar stabil dönüyor, benim araçsa dışa doğru açılıyor. Oyunun oynanışını kavrayamadım henüz.
Beğenemedim ben klavyede iade edeceğim herhalde.

Beğenemedim ben klavyede iade edeceğim herhalde.
Normalde konsolda oynamak daha zevkli tabii ama klavyede oynamak bu kadar fark ettirmemeli. Oyunu henüz yeni oynuyorum diye sürüş ayarlarını beginner olarak ayarladım zaten bu ayarda açıyorlar arayı sürekli. Aynı araçları kullanıyor olmasak anlayacağım. Ferrari vs Ferrari yapıyorum, adamla tampon tampona aynı viraja giriyoruz herif virajı alıyor benim araç arkayı falan bırakıyor, dağıtıyor kendini. Bir şey anlamadım ben de. Para verip alamadım, torrentten indirdim. Şimdilik ara verdim oyuna.

Normalde konsolda oynamak daha zevkli tabii ama klavyede oynamak bu kadar fark ettirmemeli. Oyunu henüz yeni oynuyorum diye sürüş ayarlarını beginner olarak ayarladım zaten bu ayarda açıyorlar arayı sürekli. Aynı araçları kullanıyor olmasak anlayacağım. Ferrari vs Ferrari yapıyorum, adamla tampon tampona aynı viraja giriyoruz herif virajı alıyor benim araç arkayı falan bırakıyor, dağıtıyor kendini. Bir şey anlamadım ben de. Para verip alamadım, torrentten indirdim. Şimdilik ara verdim oyuna.
Ben de ilk Mito aldım beğenmedim E30 filan aldım çok yapay geldi ve ben de beginnerda oynuyorum adam açıyor boy boy.Konsol alana kadar oynamak yok.