sağ tarafta araçlarda chat var. onu açabilirsin. pistte iken fareyi sağa sürükleyince açılan menüdeonline oyun esnasında chat ekranına bakabiliyor muyuz ve yazabiliyor muyuz? Yoksa illa pite mi girmek gerekiyor
sağ tarafta araçlarda chat var. onu açabilirsin. pistte iken fareyi sağa sürükleyince açılan menüdeonline oyun esnasında chat ekranına bakabiliyor muyuz ve yazabiliyor muyuz? Yoksa illa pite mi girmek gerekiyor
Fareyi ekranın sağ tarafına getirdiğinizde bir çubuk çıkıyor. Oradan chat ekranını açıp ekran üzerinde istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz.online oyun esnasında chat ekranına bakabiliyor muyuz ve yazabiliyor muyuz? Yoksa illa pite mi girmek gerekiyor
bunun cevabını bende merak ediyorumonline oyun esnasında chat ekranına bakabiliyor muyuz ve yazabiliyor muyuz? Yoksa illa pite mi girmek gerekiyor
pc de gamepad ile oynanıyor. ps4te de oynanır keyif alırsın. ama ps4 ve pc beraber giremiyor bilgin olsunPs 4'e alsam joystick ile tadı çıkar mı gençler![]()
oyun dosyalarını doğrulamayı dene steamden. bi ihtimal çözebilirarkadaşlar birşey dikkatimi çekti oyundaki Achievementslar bende açılmıyor.sadece 100km hıza ulaş açılmış diğerlerinin bir çoğunuda yapmama rağmen (mesela en basitinden 200 km hızla ulaş) achievement açılmıyor bunun sebebi ne olabilir?
Onu nasil yapicam?pc de gamepad ile oynanıyor. ps4te de oynanır keyif alırsın. ama ps4 ve pc beraber giremiyor bilgin olsun
oyun dosyalarını doğrulamayı dene steamden. bi ihtimal çözebilir
Steam kütüphanesinde oyuna sağ tıklayıp özellikleri aç, yerel dosyalar sekmesine gel, orada doğrulama seçeneği var.Onu nasil yapicam?
Modlarla yükleniyor fakat orijinali gibi de olmuyor. Mesela birkaç tane denedim. Görsel vs. güzeldi fakat lastik sesi gelmiyordu, buz üstünde sürüyor gibi bir his verdi bu nedenle bana.arkadaşlar oyunu almadan önce görmüştüm biri oyunda e39 m5 sürüyodu ama oyunun hiçbir paketinde yok sanırım başka biryerden indirmiş böyle type-r dı focus rs di onlarıda ekleyebiliyormuyuz ? mekaniği sesi falan nasıl ?
Ben de oyunu yükledim, single player olarak oynayayım dedim. İlk kullandığım araba fiat 500'dü galiba, görevleri yerine getirirken acayip zorlanıyorum. Pistte fiat 500'lerle kapışıyoruz, adamlarla aynı çizgide ve aynı şekilde viraja giriyorum ama ne hikmetse sanki modifiyelilermiş gibi hem düzlükte hem virajda arayı açıyorlar. Adamlarla aynı hızda ve hizada viraja girmeme rağmen onlar stabil dönüyor, benim araçsa dışa doğru açılıyor. Oyunun oynanışını kavrayamadım henüz.Klavyeden oynayan biri bana ayarlarını atabilir mi?Çok yapmacık geldi ilk ayarlar.
Beğenemedim ben klavyede iade edeceğim herhalde.Ben de oyunu yükledim, single player olarak oynayayım dedim. İlk kullandığım araba fiat 500'dü galiba, görevleri yerine getirirken acayip zorlanıyorum. Pistte fiat 500'lerle kapışıyoruz, adamlarla aynı çizgide ve aynı şekilde viraja giriyorum ama ne hikmetse sanki modifiyelilermiş gibi hem düzlükte hem virajda arayı açıyorlar. Adamlarla aynı hızda ve hizada viraja girmeme rağmen onlar stabil dönüyor, benim araçsa dışa doğru açılıyor. Oyunun oynanışını kavrayamadım henüz.
Normalde konsolda oynamak daha zevkli tabii ama klavyede oynamak bu kadar fark ettirmemeli. Oyunu henüz yeni oynuyorum diye sürüş ayarlarını beginner olarak ayarladım zaten bu ayarda açıyorlar arayı sürekli. Aynı araçları kullanıyor olmasak anlayacağım. Ferrari vs Ferrari yapıyorum, adamla tampon tampona aynı viraja giriyoruz herif virajı alıyor benim araç arkayı falan bırakıyor, dağıtıyor kendini. Bir şey anlamadım ben de. Para verip alamadım, torrentten indirdim. Şimdilik ara verdim oyuna.Beğenemedim ben klavyede iade edeceğim herhalde.
Ben de ilk Mito aldım beğenmedim E30 filan aldım çok yapay geldi ve ben de beginnerda oynuyorum adam açıyor boy boy.Konsol alana kadar oynamak yok.Normalde konsolda oynamak daha zevkli tabii ama klavyede oynamak bu kadar fark ettirmemeli. Oyunu henüz yeni oynuyorum diye sürüş ayarlarını beginner olarak ayarladım zaten bu ayarda açıyorlar arayı sürekli. Aynı araçları kullanıyor olmasak anlayacağım. Ferrari vs Ferrari yapıyorum, adamla tampon tampona aynı viraja giriyoruz herif virajı alıyor benim araç arkayı falan bırakıyor, dağıtıyor kendini. Bir şey anlamadım ben de. Para verip alamadım, torrentten indirdim. Şimdilik ara verdim oyuna.
Bizim sürüş ayarlarıyla ilgili sıkıntımız var belli ki. Belki oyunda tecrübeli olan kişiler açıklar bu farkın neden kaynaklandığını.Ben de ilk Mito aldım beğenmedim E30 filan aldım çok yapay geldi ve ben de beginnerda oynuyorum adam açıyor boy boy.Konsol alana kadar oynamak yok.