KAPALI Astra K . Megane icon VE Makyajlı golf 7

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mustafa Kilic

Asfalt Kurutucu
20 Eyl 2016
35
24
595
Arkadaşlar merhaba daha önce audı a4 için konu açmıştım fakat gelen otv zamlari ve dövizin yükselişinden dolayı malesef a4 hayal oldu bir süreliğine benim için.
Şimdi başlikta belirttiğim gibi bi araç seçimi yapmam.gerekiyor
Astra K dizel en full paket inceledim
Megane dizel sedan icon donanıma baktım vede golf 7 makyajlı 2017 de gelicek diyorlar fakat çok arada kaldım. Sizce hangi aracı tercih etmeliyim kullanan veya fikirleri olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
 

Mustafa Kilic

Asfalt Kurutucu
20 Eyl 2016
35
24
595
golf bunların içinde bir iki seviye daha yüksek bir araba ama makyaj gelecek dediğiniz gibi. ama siz hangisini beğeniyorsunuz. hangisine yakınsınız. beklentiniz neler. test ettiniz mi.
Test etme imkanım olmadı fakat internetteki bütün testleri inceledim fikir ayrılıkları çok var. Dizel tabiri caizse az yakan çok kaçan bi araç istiyorum
 

alfhonso

Hakan BIÇAK
Eski İnfazcı, Yeni Eğitici
Yönetici
Admin
9 Eyl 2016
24,656
1
64,538
6,820
34
Denizli
Marka
Mercedes
Burda da yine bi vag tartışması çıkacaktır da neyse, Astra inanılmaz beğeniyorum her anlamda. Megane ilk defa beğendiğim bi dış tasarımla geldi testi de sitede var malum inceleyebilirsiniz. Golf ise 6 7 makyajlı 7 farketmez her zaman premium hissettiren ve 2nci eli kuvvetli bir otomobil. Bu konu altında objektif yorumlar görmeniz zor olacaktır. Müşteri temsilcisinden hallice ikna etmek için vagcılar ve diğerleri tartışacaktır dikkate almayın , kendi zevklerinizi ve taleplerinizi ön planda tutun. @CenkGs @maximaorhanisback yorumlarınızı fişekleyin gençler :))
 

maximaorhanisback

Profesör
22 Ara 2016
620
1,601
2,470
34-54
Yav bence şu konuda anlaşabiliriz
İç kalite olarak golf, megane ve Astradan üstün.
3 aracı da kullandım biliyorum az da olsa.
Megane'ın içi "klasik koşullanma" misali nedense trim sesi verecekmis intibası bırakmıştı bende.
İç mekan olarak golf Astra megane diye sıralayabilirim ben cok rahat.
Eğer aceleniz yok ise Golf makyaj yiyecekmiş onu bekleyin.
Yok bekleyemem derseniz de Astrayı bi düşünün.
Ancak hepsi bir yana megane 1.6dci 130hp gt line olacak ise hepsini bi kenara bırakıp megane alırım net ki benim de aklımda olan bir araç.
He ama otomatik koşulunuz var ise Astra'yı alın arkanızda bakmayın.
 

Mustafa Kilic

Asfalt Kurutucu
20 Eyl 2016
35
24
595
Arkadaşlar ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Otomatik olması şart benim için şuanda 1.5 2011 qashqai kullanıyorum manuel vites bursada yaşıyorum genellikle trafikte kalıyorum bide bu aracın vites oranları o kadar kısaki anlamsızca vites değiştiriyorum artık bıktım. Ve içinde deli gibi trim sesleri var o yüzden uzun vadede üzmeyecek bi araç istiyorum. Golf çok iyi iç mekan olarak fakat kasa olarak astranın modern görüntüsü daha etkileyici duruyor ondan dolayı kafamı kurcalıyor
 
  • Beğeni
Tepkiler: cihatemre

maximaorhanisback

Profesör
22 Ara 2016
620
1,601
2,470
34-54
Arkadaşlar ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Otomatik olması şart benim için şuanda 1.5 2011 qashqai kullanıyorum manuel vites bursada yaşıyorum genellikle trafikte kalıyorum bide bu aracın vites oranları o kadar kısaki anlamsızca vites değiştiriyorum artık bıktım. Ve içinde deli gibi trim sesleri var o yüzden uzun vadede üzmeyecek bi araç istiyorum. Yorumlarınız için teşekkürler
trim seslerinden bıkmışsın artık
otomatik istiyosun
o zaman Astra diyorum
 
  • Beğeni
Tepkiler: alfhonso

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,232
45,832
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Maalesef benim test araci olarak kullandigim astra'nin b ve c sutunundan coktan sesler gelmeye baslamisti. Trim sesi konusunda hepsinden bir muddet sonra ses gelecektir ama iscilik mevzusu golf'te biraz daha iyi oldugu icin daha gec gelmeye baslayacaktir. Yalniz trafik kullanimi icin de astranin sanzimani cok daha iyidir. Daha saglam hissettirir, kararli davranir. Ariza ihtimali zayiftir, ciksa da masrafi azdir. Megane'i bu iki arac arasina koyamadim cunku bana gore, gorece olarak tasarim haric, dizel otomatik kombinasyonunda bu iki aractan ustun bir yani yok. Yerinizde olsam ya makyajli golf'u beklerdim, ya da astra'yi alirdim.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Sailor ve alfhonso

efaykac

Profesör
24 Eyl 2016
102
80
1,035
İstanbul
En kalitelisi, rafine olanı golftür ama çooook pahalıdır. ancak en az yakan, bagaj ve iç mekan olarak en geniş olan tabiki de sedan olduğu için megandır. Dizel otomatikte kokluyor valla her kullandığımda şaşıp kalıyorum. Ayrıca sürüş modlarıyla daha zevkli bir sürüş sunuyor. Kaslı tasarımı ile de tam bir genç arabası diyebilirim size çok iyi gideceğine eminim. Bakımları da 20000 km de yapılıyor, masrafları az, ikinci eli de renault olduğu için zaten kuvvetli olacaktır. Ben kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ediyorum her yönüyle, nitelik olarak da nicelik olarak da çok güzel bir araba :)
 
Son düzenleme:

onurdk

Profesör
13 Kas 2016
134
69
1,035
1;astra
2;megane
3;golf
Megane fiyat olarak mantıklı duruyor fakat astra şanzımanıyla, şasi ile daha güvenilir. Çift kavramalarin şehir içi kullanımda arıza durumları gözlenebilir. Bu herkesin başına gelmeyebilir, geldiği takdirde can sıkan bi durumdur. Astra da golf e yakın pahalılıkta fakat golf yumuşak(sanayi de vw lerin süspansiyon vs. Dolayı çok görmüşümdür) araba zorlamaya kötü yola gelmiyor ve çift kavrama aynı zamanda makyajlı kasa ne zaman gelecek belli degil. Bana göre megane cazip fakat gönlüm astra da.
 
Son düzenleme:

GARAJ TV

Panpa
9 Eyl 2016
6,305
8,799
4,770
Astra yı almadan önce adaptif cruise control opsiyonunun Türkiye'ye gelmesini bekleyin şeritte tutma özelliği ile efsane olacaktır eminim :) 3 e de farklı tipte araçlar aslında ben astra alırdım şahsen sonuç olarak sürüş dinamikleri sınıfının en iyisi ve donanımları da baya iyi ayrıca tork konvertörlü şanzıman şehir içinde çift kavramalardan daha iyi olacaktır.

Makyajlı golfte en dolusunda fark olarak 3-4 donanım farkı var(high+ön koltuk ısıtma+anahtarsız giriş çıkış çalıştırma bide ekran (aklıma gelenler bunlar)) dizel motor olarak ta 1.5 tdi hala almanya da satılmıyor onun yerine 1.6 tdi motoru 110 bg den 115bg çıkarmışlar 1.5 tdi ne zaman gelir hiç bir bilgi yok ayrıca arabanın golf 7.5 fiyatları golf 7 göre 2k euro artmış bu da eğer almanyadaki ile aynı donanım paketi ile gelecekse buradaki fiyatının da artması demek.

Megan hakkında herhangi bir bilgim ama en yakışıklısı bence.
 
Son düzenleme:

HenLeys

Profesör
9 Eyl 2016
85
63
1,010
Trafikte kullanılacak ve de otomatik olacaksa kesinlikle astra. Edc ve Dsg trafik kullanımı için gereksiz hızlı ve de sorun çıkarabilir
 

yunuscelik29

Yunus Çelik
Profesör
8 Eyl 2016
1,376
987
1,970
25
İstanbul
Marka
Volkswagen
1-golf
2-megane
3-astra bunların dışında diyorsan 1-golf 2-focus derim makyajlının highline donanımını alabilirsen o hayalet gösterge ortadaki ekran felan baya iyi ve sınıfında tek hareket sensörü :p 1.5 tsi iyi olucak gibi golf diyorum ne dicem tabiiki ne dicem .D
 

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,033
7
51,361
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
- Az yaksın, çok kaçsın istemişsiniz. Bu tarife en çok uyan Astra.
- Otm. şanzıman şart deyip çok trafikte kaldığınızı belirtmişsiniz. Tork konvertörlü şanzıman şart. Burada da Astra öne çıkıyor.
- Trim sesinden bezmişsiniz. Yeni Astra'nın iç mekan kalitesini hiç beğenmediğimi belirtmeliyim. Leon'lar gibi trim sesi konusunda bir süre sonra üzecek izlenimi verdi. Trimi çok kafanıza takarsanız ibre Golf'e kayar.
- Bir de bunun satış sonrası var. Opel'de canımdan bezdim o konuda. Hatta ailece bezdik. VW'i de çevremizde görüyoruz, duyuyoruz. Kullanıcı hatası VW diye adı çıkacak yakında =) . Satış sonrasında da Renault öne çıkar.

Yerinizde olsam söz konusu otm. şanzıman olunca üçünü de almayıp çift kavrama kullanmayan uzakdoğu markalarına yönelirdim :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım