Biraz güncelleyelim burayı A3 hakkında birkaç yorum yapmak istiyorum. Arabayı olabildiğince tarafsız yorumladım, memnunum kendisinden.
İnsanlar haliyle bu arabayı sık sık Golf le karşılaştırıyor, ben sürüşünün daha iyi olduğu için zaten net A3 tercih ederim kendi adıma ama birkaç şey gerçekten garibime gidiyor.
Çoğu kişi multimedya ekranın dokunmatik olmamasını söylüyor ve bunu Golf e göre eksi bir yön olarak sölüyor. Yine kendi düşüncem, tek kolumu kaldırıp birkaç saniye havada tutarak işlem yapmaktansa, ekrana bakmadan kolumu kol dayamaya yaslı bir şekilde yapmayı tercih ederim. Bana göre bu bir artıdır. Vitesin yanındaki ses açma kapama tuşunu eleştiren birçok insan var, bazen park ederken veya acil bir durumda oraya bakmadan basıyorum yeri çok müsait bunun için. Almadan önce bazıları yolcunun yanlışlıkla basıyor oluşunu söylüyordu ben öyle bir şey yaşamadım. Ek olarak daha önce bmw de kullandım ufak farklar olsa da audinin zayıf olduğunu söyleyemem.
Bunları eksi olarak sayan insanlar sanki kimse bunu sevmezmiş gibi bahsediyorlar, bu yüzden yazmak istedim.