araba cok hos konustuk zatende tup bilemedim be performansindan almismi hafif ayari tamam mi
Hayırlı olsun abi tekrardan kazasız belasız güzel günlerde kullanın. Yalnız ödenecek baklavalar birikiyor abi ona göredemi @Koraykaya ?
Sikayet ediyorumolm ben sizden haber bekliyom, asdfasdf kilimli bklava alt sokakta![]()
araba cok hos konustuk zatende tup bilemedim be performansindan almismi hafif ayari tamam mi
Sikayet ediyorum
O tatlilar ge le cek ayipgereksiz şikayet özelliğini kullanmaktan.... asdfasdf
Maşallah çiçek gibi araba.bizim sanayi'de Audi servisi bir tanıdık var. Bu kasanın 1.8 turbo versiyonu vardı elinde, bana al şunu demişti de almamıştım. Şimdi üzüldüm baya
![]()
Hayırlı olsun Hakan Abi kazasız belasız ağız tadıyla binin inşallah
Yalnız bir şey dikkatimi çekti peder sigarayla nah çekiyor bize sjdladjkdsksjskshajdhshhsjsdhdjskdjksdndjd
@Sailor abi düşün bak alfayı alalıdan beri bekliyoruz baklavacı bir alt sokakta dediği halde böyle istanbul şimdi burdan 700-800 km ötede bilemiyorum yaniO tatlilar ge le cek ayip
mudur mudur mudur@Sailor abi düşün bak alfayı alalıdan beri bekliyoruz baklavacı bir alt sokakta dediği halde böyle istanbul şimdi burdan 700-800 km ötede bilemiyorum yani![]()
@Sailor abi düşün bak alfayı alalıdan beri bekliyoruz baklavacı bir alt sokakta dediği halde böyle istanbul şimdi burdan 700-800 km ötede bilemiyorum yani![]()
Fistik yerine bezelyeli olanlardan yedirecek gitmeyin
Fistik yerine bezelyeli olanlardan yedirecek gitmeyin![]()
Tamam abi benim finaller başlıcak onlar bi bitsin ayarlarız
Kilimli derken mekanin ismi mi kilim ne dionlann benim alt sokakta kilimli baklava var, son gittiğimde sol böbreğimi bıraktm asdfsdfa
Müdürüm hayırlı olsun da, son fotoğrafta peder bey harbiden pis trollemiş yaŞeyi soracam, bu sol far yıkama faal mi? Denediniz mi?
Tamam abi benim finaller başlıcak onlar bi bitsin ayarlarız![]()
Kilimli derken mekanin ismi mi kilim ne dion![]()