Ev konumu icin sagol panpa wp ggsonra ben suçlu oluyorum bakkkk :d
yeapp mekanın ismi kilimli![]()

Ev konumu icin sagol panpa wp ggsonra ben suçlu oluyorum bakkkk :d
yeapp mekanın ismi kilimli![]()
Ev konumu icin sagol panpa wp gg![]()
Bende on farlar yanar halde iken 3 kere on cam yikamadan sonra cikip temizleme var dene biabi nerden deneniyo o? far yıkama da ne asdfasdf
şaka bi yana harbiden bilmiyorum, öğrenmeye çalışıyorum işte
o siyahlık ise tamponun absürt boyanmasından kaynaklı. Muhtemelen plastik astarı atmadan boyamışlar o yüzden bi tek orda değil genel olarak beğenmiyorum tamponun boyasını. Tabi babama göre dursun ekmek aş mı istiyo sendennnn diyor![]()
Bende on farlar yanar halde iken 3 kere on cam yikamadan sonra cikip temizleme var dene bi
Bi opulmedik yerin....la olm ev iş adres telefon no sosyal medya adresim iş adresim plaka falan eksik kalan kalmadı![]()
Bi opulmedik yerin....
ON İKİ FAR VAR YA HANİ icinde ampul var gece yolu aydinlatir falan heh o cepte.ne diyon lan asdfasdf
cidden anlamıyorm![]()
Ben de en son ortaokuldayken bizim Doğan L'de kullandım. Kısa farlar yanıkken cama su püskürttün mü farlara da püskürtüyordu.abi nerden deneniyo o? far yıkama da ne asdfasdf
şaka bi yana harbiden bilmiyorum, öğrenmeye çalışıyorum işte
o siyahlık ise tamponun absürt boyanmasından kaynaklı. Muhtemelen plastik astarı atmadan boyamışlar o yüzden bi tek orda değil genel olarak beğenmiyorum tamponun boyasını. Tabi babama göre dursun ekmek aş mı istiyo sendennnn diyor![]()
Kaptan senin araba resmen silecek suyuyla abdest alıyormuş yaBende on farlar yanar halde iken 3 kere on cam yikamadan sonra cikip temizleme var dene bi
Abi sesli guldum helal etBen de en son ortaokuldayken bizim Doğan L'de kullandım. Kısa farlar yanıkken cama su püskürttün mü farlara da püskürtüyordu.
Kaptan senin araba resmen silecek suyuyla abdest alıyormuş ya![]()
ON İKİ FAR VAR YA HANİ icinde ampul var gece yolu aydinlatir falan heh o cepte.
Sonra hani on cam icin bir kolu ceker iter vs yaparsinda silecekler calisir on cam temizlenir oda cepte
Bir aksam farlar acik konumda iken ardi ardina silecek kolunu 3 kez calistir ardi ardina o zaman calismasi lazim on far yikamanin
Bilal e anlatir gibi
asdfasdfBen de en son ortaokuldayken bizim Doğan L'de kullandım. Kısa farlar yanıkken cama su püskürttün mü farlara da püskürtüyordu.
Kaptan senin araba resmen silecek suyuyla abdest alıyormuş ya![]()
Bildiğim kadarıyla xenon farlarda yasal zorunluluk. Corsa C'nin xenon'lularında bile otm. yükseklik ayarı ve far yıkama var. O derece zorunlu. Onun dışındaki farlarda olması da ne bileyim... biraz şov bence...Abi sesli guldum helal etvalla bulmusken yapistirayim 2 guzel sorum var
Neden bazi arabalarda bu far yikama var bazilarinda yok (led vs farki degil bence led olup yikama kullananda gordum ) sorum 2 full donanim olup bir arabada neden sis fari olmaz
Ya ben boyleyim iste buldummu soru sorarim![]()
Bildiğim kadarıyla xenon farlarda yasal zorunluluk. Corsa C'nin xenon'lularında bile otm. yükseklik ayarı ve far yıkama var. O derece zorunlu. Onun dışındaki farlarda olması da ne bileyim... biraz şov bence...Ama hakikaten bazen benim bile aradığım özellik. Çamurlu yollarda bazen benzinliğe çekip farları sildiğim olmuştur.
Bildiğim kadarıyla xenon farlarda yasal zorunluluk. Corsa C'nin xenon'lularında bile otm. yükseklik ayarı ve far yıkama var. O derece zorunlu. Onun dışındaki farlarda olması da ne bileyim... biraz şov bence...Ama hakikaten bazen benim bile aradığım özellik. Çamurlu yollarda bazen benzinliğe çekip farları sildiğim olmuştur.
Mersonun ledlerinden sonra benim farlara sovdugum dogrudur ilk defa kullanirken sagdan araba geliyor sanmistim gece megersem yol durumuna gore farlarini genisletiyormus bole serefsizlik yok audi nin de candir valla guzeldir hostur sen ne anlarsin aydinlatmadan alfaciabi otomatik far yükseklik ayarı var, hatta ilk gördüğümde vay aanaayııın diye küfrettiğim doğrudur![]()
Benim aradigim tek ozellik abi an itibari ile arka silecek. Sedanlarda neden yok onuda anlamam. Ha birde yeri gelmisken arabalar nasil yapiliyorduBildiğim kadarıyla xenon farlarda yasal zorunluluk. Corsa C'nin xenon'lularında bile otm. yükseklik ayarı ve far yıkama var. O derece zorunlu. Onun dışındaki farlarda olması da ne bileyim... biraz şov bence...Ama hakikaten bazen benim bile aradığım özellik. Çamurlu yollarda bazen benzinliğe çekip farları sildiğim olmuştur.
Mersonun ledlerinden sonra benim farlara sovdugum dogrudur ilk defa kullanirken sagdan araba geliyor sanmistim gece megersem yol durumuna gore farlarini genisletiyormus bole serefsizlik yok audi nin de candir valla guzeldir hostur sen ne anlarsin aydinlatmadan alfaci
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binin. (Sana VAG alma demistim bak sunroof problemi üzmüş)
Maşallah müdür çiçek çiçek. Kazasız belasız keyifli surusleriniz olsun![]()