Wp'den demiştim pahalı geldiğini yazdıydın ondan dedim. Hamama giren terler yapacak bişey yok premiumlar böyle.1- Bana vag alma demedin
2- Sunroof problemi üzmedi
Wp'den demiştim pahalı geldiğini yazdıydın ondan dedim. Hamama giren terler yapacak bişey yok premiumlar böyle.1- Bana vag alma demedin
2- Sunroof problemi üzmedi
Eyvallah müdür inşallahEyvalah gözüm sağolasınnnn, sen de hayalini kurtuğun otomobile kavuşursun inşallah![]()
Wp'den demiştim pahalı geldiğini yazdıydın ondan dedim. Hamama giren terler yapacak bişey yok premiumlar böyle.
Hayırlı olsun hocam maşallah tekerinize taş değmesin![]()
Hayırlı olsun. Klima tuşları , sağı solu çok diri duruyor emsallerine göre. Corolla'yı satmayı düşünürken 1 tane takas isteği gelmişti. Diğer araçlara göre aracınızın maşallahı var.Güzel günlerde eskitin
Çok iyi karar Maşşallah abi hiç haberimiz yok audi almışın 20 gündür yeni görüyoz
Müdür hayırlı olsun güle güle binin sakin keyif yapmalık konforlu bir araç seçmişsiniz freelanderdan daha uygun olur total maliyetleri. Bu yeni plakalar neden böyle her şehirde aynı anda başladı bi bilgin var mı ?knk nası haberin yok ilk sölediklerimdensn .s
sağolasın adamım![]()
Müdür hayırlı olsun güle güle binin sakin keyif yapmalık konforlu bir araç seçmişsiniz freelanderdan daha uygun olur total maliyetleri. Bu yeni plakalar neden böyle her şehirde aynı anda başladı bi bilgin var mı ?
Maşallah, hayırlı olsun admin beyŞimdi sen yazınca bende aldığım arabayla ilgili niye yazı yazmadım diye kızdım kendime, üşenmezsem yazacağım.
Vay vay vay. Fotoğraflar göz zevkimi doyurdu.Fotoğraflara baktığımda Audi'nin başardığını, karakterinin kalitesini görebiliyorum. Seçiminizi çok güzel yapmışsınız. Yakıtı da oldukça düşük. Ayrıca plaka sonu 67 ile bağlantılı sayılır.
Sunroof konusu ise emin olun oldukça makul. Araç oldukça diri, kaliteli duruyor. İyi günlerde kullanın, uzun ömürlü olsun.
![]()
Şu motorun Audilerde dikine yerleştirilmesine hastayım,bizde de öyleKazasız belasız sürüşler,özellikle eski Audiler şimdikilerden çok daha dayanıklı,rijit ve iyiydiler bence.Bir tek motor olayına değinmek istiyorum,motor performansından memnun oldun mu ?
O amblemden bulursan banada yollarmisin be haci bizimkinde de kayipDikine motor benim de çok hoşuma gitti, audi logosunun 4 şeysinden biri düşmüştü öteki de serviste falan düşmüş sanırım o bozdu işi, yenisini bulacağım bi ara
Yeni sayılmaz ama bizm b7 kasanın bi üst b8 2009 Audi A6'ya bindim bi kaç defa, yolcu olarak olsam da a4-a6 ve yeni kasa ve 2.0 tdi faktörleriyle daha iyi hissetmem kaçınılmaz a4'ün yenilerine şoför olarak bindiğimde daha net yorum yapabilirim sanıyorum.
Motor performansı olarak ne beklediğimize bağlı, öyle bayırlarda bayılmıyor sollama yapmaya kalktığında durup düşünmüyor ancak ilk kalkışta aman ne yapıştırdı koltuğa da demiyorsun, 1.6 sonuçta denilebilir ancak alfada öyle değil, orda da zaten alfanın performansı audinin konforu ön planda olduğu için yadırgamıyorum. Zaten 3bin devirden sonraki ivmelenmesi oldukça yeterli
O amblemden bulursan banada yollarmisin be haci bizimkinde de kayip
2008 kasa hacı dayı motor uzerındekı amblem gg olmus nerede nasıl nıcın en ufak fıkrım yok bulabılırsen on numara olur ben bostancı sanayıde uyduramadım hıcTamamdır kanks, sizin a3 kaç modeldi bu arada ?
2008 kasa hacı dayı motor uzerındekı amblem gg olmus nerede nasıl nıcın en ufak fıkrım yok bulabılırsen on numara olur ben bostancı sanayıde uyduramadım hıc
Bizdeki a3 haci dayi valla bildigim kadariyla benziyor amblem vsbostancıda çıkmadıysa hurdalıktan vs bulunabiliraynı kasa geçiyo o zaman b7 dimi o da