"Ayın Fotoğrafı" Konusu Rezaleti!

Basri Amca

Panpa
Beta Programı
20 May 2018
2,264
3,862
4,070
İstanbul
Marka
Ford
-PART01-


Kimse kimseyi konu kapatarak veya bir başka şekilde engelleyemez. Nerede saygı, nerede ciddiyet, nerede gerçekten iş kavramı ?
NEREDE FORUMUN AMACI ? En ufak bi sıkışmada konu kilitleniyor anlamsız şekilde..
Normalde bu konuyu açmayacaktım ama aşağıda ki ilgili fotoğrafda gördüğünüz pek sevgili, fikirlerimize saygılı @Baris Inselel 'in cevabından sonra açma gereği duydum.
1567425409002.png


Burada herkese tek mesajda cevap vereceğim. Konunun uzamasına gerek yok ama ısrarla doğruya yanlış diyerek birilerinin HAKKINI yemeye çalışıyorsunuz.
Veya daha doğrusu yaptığınız hatayı hala düzeltmeden SAÇMA çözüm yolları arıyorsunuz. Çözüm yolu belli, burada ki çözüm yolu sadece buradan kuru kuru özür dilemek değil veya "takvim yoğunluğundan dolayı paylaşamadım" değildir. O anda yanlış olan fotoğrafı silmek ve doğru olan fotoğrafı paylaşmaktır.
Peşine de "Arkadaşlar bir yanlışlık oldu. Doğru fotoğraf en kısa sürede paylaşılacaktır. Özür dileriz." demek çok mu zor ?
Konu da ki doğru fotoğraf konusunda umarım anlaşabilmişizdir. Ağustos ayında en çok beğenilen fotoğraf için tabii ki ağustos ayında ki beğenileri dikkate almalısınız diye düşünüyorum ki bir çok arkadaş da aynı şekilde düşünüyor.. @Berkin bu konuda bize daha iyi bilgi verecektir.
Araç paylaşmamada ki sebebi biri 2007 model connect bir diğeri ise 2017 model cerato diyemi paylaşılmıyor ? İlla klasik mi olması lazım ? Veya illa ki lüks segment mi olması lazım ? Konunun hiç bir yerinde böyle bir bilgi yok. Ki böyle bir şey olması da bence son derece yanlış olurdu.

Ben konuyu bu aşağıda ki fotoğraf ile öğrendim ve kendi kendime heralde gözden kaçırırlar kaldırıp, düzeltirler diye düşünmüştüm. Ama düşüncelerimi tam tersine çıkardı.

1567428224899.png



1567428338018.png


Burada da @2jzihtiyar arkadaşımızın haklı olan isyanını görüyoruz. Ve @OzanDnz 'in temmuz ayında fotoğrafının paylaşılmadığı gerçeği de birebir ortada.

1567429023162.png


@Berkin 'e anlayışlı davranışı için teşekkürler.


1567429075207.png



Evet burada da sevgili @Baris Inselel ve muhteşem çözümünün olduğu mesaj duruyor. Bulduğu muhteşem çözüm sadece fotoğrafı kaldırmak oldu. Aklı başında olan insanların %90 nı ne yapar fotoğrafı kaldırır ve yerine doğru olan yeni fotoğrafı koyar ama @Baris Inselel burada fotoğrafı kaldırmak ile yetindi.


1567429273628.png


Evet burada da @EAras arkadaşımızın metni var. Bunu yeni görüyorum cevabını hemen aşağıya yazıyorum.
Buyrunuz,
Sizin zaten bir şey ile alakanız yok. Burada ki sorun tamamen yönetim ile alakalı olan editör problemi. Ayrıca "bu sebeple söz konusu hatanın benim gözümde temmuz ayının birincisinin paylaşılmadan ağustos ayı birincisi olarak benim fotoğrafımın paylaşmış olmasından öte olmadığının bilinmesini isterim. " derken ben birinin hakkını yerken sorun yok ama başkası benim hakkımı yerse sorun mu var diyorsunuz ? Bu nasıl bir sığ düşüncedir. Sırf paylaşılan fotoğraf sizin diye mi böyle sığ bir düşünce içerisindesiniz ? Hak hak'edenin olmalıdır.
"Yukarıda söylenen gönderinin paylaşılması sonrası beğenilerin eşitlenmesi vs açıkçası basit bulduğum ve alâkamın olmadığı bir durumdur. Bu konu başlığında yapmış olduğum paylaşımlar, diğer herkesle aynı niyeti taşımaktadır. "
Basit olan sizlersiniz, ucu size dokununca hiç bir şey söylemeyen "zaten pek önemli değil" diyen ama "temmuz fotoğrafı neden paylaşılmadı" diyen de sizsiniz. Siz bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığında hareket eden insansınız. Ama bilin ki o yılan bir gün size de dokunacak ;)

Daha sonra benim yazmış olduğum uzun bir post var. Link burada dileyen okuyabilir.

1567431666286.png



@Orcunozler arkadaşımız yazmış, muhtemelen 3 yıl da ki mesaj sayısı çok çok az olduğu için yeni düştü onaydan. Bu yüzden görememiştim ona da cevabımı buradan iletiyorum.
Buyrunuz,
İnstagram'dan görüp ne hikmet ise sadece arkadaşınızın (bunu da instagram da beraber fotoğraflarınızdan gördüm) fotoğrafı beğeniyorsunuz. Burada ki diğer hiç bir fotoğrafı beğenmiyorsunuz. Gerçekten KOMİKSİNİZ.
Muhtemel aranızda ki geçen diyalog:
-X: Kanka otopark.com etkinliği var en çok beğeniyi alanı instagram'da paylaşıyor. Link şuraya gidip beğensene
-Y: Ya uğraştırma ben epey eskiden üye olmuştum hatırlamıyorum bile şifreyi.
-X: Kanka lütfen la olay patlayacak hadi hadi.
ve Y şahsı giderek fotoğrafı beğenir. Daha sonra Basri Amca'ya karşı çeşitli bahaneler sunar. Sevgilerimle. Anlıyorum anlıyorum kesinlikle sizi..

Evet devam edelim;

1567432026245.png


Konu ile hiç alakası olmayan ve bağımsız olarak yorum yapmış olan @Munferit arkadaşımız. Tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.

1567432080735.png


Ve yine konu ile alakası olmayan sadece ortada ki yanlışlığı fark eden dikkatli @cansermo arkadaşımız.

Biz kanka git beğen, cevap yaz demiyoruz gerçekten bağımsız olarak düşündükleri fikirler ve doğru olduğunu düşündükleri cevaplar..

1567432171490.png


Burda da Ağustos ayında EN FAZLA beğeniyi alan ama hakkı yenerek paylaşılmayan @2jzihtiyar arkadaşımızın haklı sitemi..
 
Son düzenleme:

Basri Amca

Panpa
Beta Programı
20 May 2018
2,264
3,862
4,070
İstanbul
Marka
Ford
Evet part 2 ile devam ediyorum, 1. konuya resim ekleme sınırını doldurduğum için..


ozan cvp 1.PNG




Temmuz ayında yine EN FAZLA beğeniyi alan ama HAKKI YENEREK yine "iş takvimi yoğunluğu" bahanesi ile fotoğrafı paylaşılmayan arkadaşımız @OzanDnz


Veee en efsane cevap..



Barış son cevap.PNG




"Gerekli açıklama dün tarafımdan yapılmıştır" diyerek dün yarım yamalak yapılan işten mi bahsediyor acaba ?

"Oldukça detaylı bir inceleme yapan arkadaşlara teşekkür ederim. " diyen sevgili @Baris Inselel 'e teşeekkürlerimi sunuyorum. Evet bir çok işimin arasına bu işi de sıkıştırabildim. Biraz da kapasite meselesi galiba hem okul, hem iş, hem de başka bir yoğun iş tempomu gayet kaldırabiliyor ve böyle işlere de vakit ayırabiliyorum çünkü burada birileri HAKSIZLIK yapıyor, resmen DİKTATÖRLÜK yapılıyor. Konu kilitlemek nedir ?

"Ancak konuyu onlar kadar detaylı inceleyecek bir fırsata maalesef sahip değilim. " derken peki işiniz ne senin diye sorarlar insana. Madem bir yarışma yapılıyor bunu da hakkı ile yönetmek sizin göreviniz. Çok zor da bir iş değil sadece beğeni sayılarına bakmak yeterli eğer gerçekten kazanana verilecekse hak. Yok beğenecektim, beğenmiştim, gördüm beğendim gibi kılıflara gerek yok ! Ağustos ayında hangi fotoğraf kaç beğeni aldıysa onu paylaşırsın olur biter. İnsanları yormaya, insanlar üzerinden prim yapmaya/yaptırmaya da gerek yok!

"Bu arkadaşlardan yaşattığımız üzüntüden dolayı özür dileriz. " İlk mesajımda dediğim gibi sadece sözde faalen veya fiilen bir şeyler yapın ki sizlere inanabilelim..

"Zaten haklı olduklarını, kazandıklarını daha önce de belirttim. " Söylemek değil icraata dökerek haklarını "TESLİM" de etmek gerekiyor.

"Hiçbir takipçimizin huzurunu daha fazla kaçırmamak adına konuyu kitlenmiştir. " bu konu hakkında yorum bile yapmıyorum herkes biliyor artık kimin ne olduğunu.
Hani ÖNEMSENEN beğeniler var ya ekteki resimlere bakarsanız kimin mesajı daha mantıklı bulunmuş, haklı bulunmuş anlarsınız. Tabii yoğun gündeminizden fırsat bulabilirseniz ;)


Kararı sizlere bırakıyorum, yorumlarınızı bekliyorum..

Edit : Okunulabilirliği kolaylaştırmak amacı ile düzenleme yaptım.
 
Son düzenleme:

Reddington

Panpa
15 Eki 2016
1,808
1
4,131
3,770
İstanbul
Marka
MINI
Çok çok basit, konuşmaya değer bile olmayan bir fotoğraf paylaşım konusu böyle saçma haller almasına sebep olan vasıfsız editörler üstlendikleri vazifeye çeki düzen vermeli. Tekrar tekrar yazıyorum ama gerçekten şuan fotoğraf gram umrumda değil, öncesinde de değildi, Sinan abiyi ve kanalı seviyoruz, forum da aktif kalsın çabasındayız. Şuan bu yazdıklarımız dışarıdan okuyanlar karşısında foruma zarar da veriyor ama buna mecbur bırakanlar düşünsün,üzgünüm. Bu kadar saçma bir meselede şark kurnazlığı ile arkadaşının fotoğrafına peşkeş çeken yönetimde birileri varsa, yarın öbür gün ödüllü çekiliş vs.de de aynı durum yaşanabilir. Otopark ın instagram çekilişleirne de sırf etkileşim olsun, katkı olsun diye katılıyorum. Çıkma olasılığı çok çok düşük ve basit şeyler için normalde uğraşmam bile ama sırf otopark diye bunları bile yapıyorken, böyle ufak kurnazlıklar soğutuyor.
 

2jzihtiyar

Reis
Beta Programı
23 Şub 2018
3,048
6,912
5,020
github.com
Marka
BMW
Fotoğrafım paylaşılsın filan gram umurumda değil hem geyikte hem de konunun çıkış noktasında tartıştık fakat editörün açıklamasını görünce mevzu hani siz ne yaparsanız yapın çok da fifi ben çalarım siz oynarsınızı hissettim ben. Amacım kimseye kendimi kanıtlamak değil arabalar tr de en çok görebileceğiniz iki araba zaten ki ne arabamı ne de kendimi öne çıkarma gibi bi amacım yok, olsaydı plakaları gizlemezdik. Tepkinin bu denli büyük olması editörün tavrı ve açıkçası benim haksızlığa gelememem. Başlıkta da yazdım sözüm söz adam akıllı bir cevap gelmezse Otopark forumu benim için hatıra defterinde kendine yer bulur.
 

DuzboruDownpipe

Reis
Destekçi
Beta Programı
9 Eyl 2016
7,583
18,350
5,020
Kocaeli
Marka
Volkswagen
Olaydan bağımsız olarak kendi fikirlerimi yazacağım. Başta beğenilere göre fotoğraf seçilecek denildiyse eğer denileni yapmak lazımdır diye düşünüyorum. Tamam hata olmuş olabilir, ama başlığı kapatıp olumsuz yorumları engellemeniz çok saçma. Kimsenin kimseye küfür, hakaret ettiği yok. Bu olay sonunda beğenilerimizin bir değeri olmadığını öğrendik. Bir iş yapılacaksa bu iş hakkı verilerek yapılmalı diye düşünüyorum. Bu başlığın sonu diğer başlık gibi olacak ama gene de aklımdan geçeni yazayım. Sohbet zamanından beri eski üyeyim ve ilk defa böyle bir olayla karşılaştım. Cidden çok saçma bir durum. Umarım yönetim adam akıllı açıklama yapar.
 

sinan

Yönetici
Yönetici
Admin
8 Eyl 2016
415
4,115
4,095
37
İstanbul
Evet part 2 ile devam ediyorum, 1. konuya resim ekleme sınırını doldurduğum için..


Ekli dosyayı görüntüle 20602



Temmuz ayında yine EN FAZLA beğeniyi alan ama HAKKI YENEREK yine "iş takvimi yoğunluğu" bahanesi ile fotoğrafı paylaşılmayan arkadaşımız..


Veee en efsane cevap..



Ekli dosyayı görüntüle 20603



"Gerekli açıklama dün tarafımdan yapılmıştır" diyerek dün yarım yamalak yapılan işten mi bahsediyor acaba ?

"Oldukça detaylı bir inceleme yapan arkadaşlara teşekkür ederim. " diyen sevgili @Baris Inselel 'e teşeekkürlerimi sunuyorum. Evet bir çok işimin arasına bu işi de sıkıştırabildim. Biraz da kapasite meselesi galiba hem okul, hem iş, hem de başka bir yoğun iş tempomu gayet kaldırabiliyor ve böyle işlere de vakit ayırabiliyorum çünkü burada birileri HAKSIZLIK yapıyor, resmen DİKTATÖRLÜK yapılıyor. Konu kilitlemek nedir ?

"Ancak konuyu onlar kadar detaylı inceleyecek bir fırsata maalesef sahip değilim. " derken peki işiniz ne senin diye sorarlar insana. Madem bir yarışma yapılıyor bunu da hakkı ile yönetmek sizin göreviniz. Çok zor da bir iş değil sadece beğeni sayılarına bakmak yeterli eğer gerçekten kazanana verilecekse hak. Yok beğenecektim, beğenmiştim, gördüm beğendim gibi kılıflara gerek yok ! Ağustos ayında hangi fotoğraf kaç beğeni aldıysa onu paylaşırsın olur biter. İnsanları yormaya, insanlar üzerinden prim yapmaya/yaptırmaya da gerek yok!

"Bu arkadaşlardan yaşattığımız üzüntüden dolayı özür dileriz. " İlk mesajımda dediğim gibi sadece sözde faalen veya fiilen bir şeyler yapın ki sizlere inanabilelim..

"Zaten haklı olduklarını, kazandıklarını daha önce de belirttim. " Söylemek değil icraata dökerek haklarını "TESLİM" de etmek gerekiyor.

"Hiçbir takipçimizin huzurunu daha fazla kaçırmamak adına konuyu kitlenmiştir. " bu konu hakkında yorum bile yapmıyorum herkes biliyor artık kimin ne olduğunu.
Hani ÖNEMSENEN beğeniler var ya ekteki resimlere bakarsanız kimin mesajı daha mantıklı bulunmuş, haklı bulunmuş anlarsınız. Tabii yoğun gündeminizden fırsat bulabilirseniz ;)


Kararı sizlere bırakıyorum, yorumlarınızı bekliyorum..

Edit : Okunulabilirliği kolaylaştırmak amacı ile düzenleme yaptım.

Merhabalar,

Biz burada hepimiz dostuz arkadaşız, Barış bir hata yapmış, hatasını da fark edip cevaplar yazdı. Gerekiyorsa paylaşımı da değiştirecektir. Kendisi evet vardiyali şekilde bir havayolunda çalışıyor ve o temposuna rağmen hem haber hem intagram yönetimini gerçekleştiriyor bu işi de gayet güzel yapıyor. Ufak bir hata da bu kadar üstünde gelinmesine gerek yok zaten açıklamasını yaptı. Araç ayırt etme vs. Yorumları yakıştıramadım bu zaten sizlerin iyi vakit geçirmesi için düşünülmüş bir fikir. Kırıcı, rencide edici sözlere hiç gerek yok. Sizleri seviyorum, öpüyorum :)
 

cansermo

Panpa
Beta Programı
8 Eyl 2016
616
1,343
2,520
27
Sakarya
Ortada bir yanlış var ve bu yanlışı gerek bu konuyu gerekse ilgili konunun son 2 sayfasını okuyan anlayabilir. Bu yanlışın düzeltilmesi gerekirken yanlışla kapatılmaya çalışılıyor. Olayın çok basit bir çözümü varken hala bu yönetim tarafından uygulanmak yerine susturma politikası olarak konu kilitleniyor. Bu yaşananlar size güveni zedeleyerek sizi eleştiren, hatanızı gördüğünde uyaran insanları kendinizden daha da uzaklaştırıyor.
 

Berkin

Reis
Yönetici
Admin
7 Eyl 2016
4,055
3
15,290
5,720
26
Istanbul
Marka
Honda
Ortada bir yanlış var ve bu yanlışı gerek bu konuyu gerekse ilgili konunun son 2 sayfasını okuyan anlayabilir. Bu yanlışın düzeltilmesi gerekirken yanlışla kapatılmaya çalışılıyor. Olayın çok basit bir çözümü varken hala bu yönetim tarafından uygulanmak yerine susturma politikası olarak konu kilitleniyor. Bu yaşananlar size güveni zedeleyerek sizi eleştiren, hatanızı gördüğünde uyaran insanları kendinizden daha da uzaklaştırıyor.

Ya şaka gibisiniz. Hangi konuyu kilitledik?

O konuyu etkinlik bittiği için kilitledik istediğinizi zaten yazabiliyorsunuz şu anda da yapabildiğiniz gibi.
 

FuckTheFuelEconomy

Ali
Panpa
Destekçi
14 Ocak 2018
550
1,228
2,520
İstanbul
Marka
Hyundai
Gerek pov,ev muhabetleri gerekse testlerdeki objektiflik ve samimiyet dolayısıyla eskiden beri sıkı takipçisi olduğum yaklaşık 2 yıldır forumda yazdığım bir platformun bu duruma düşmesine oldukça şaşırıyorum. Uzatmadan Sezar'ın hakkı Sezar'a diyip kişilerin hakkını verip kenara çekilmek çokta zor değil bir birine giren tartışan hakaret eden yok buna rağmen konular kapatılıyor aba altından sopalar gösteriliyor yakıştıramadım doğrusu.
 

cansermo

Panpa
Beta Programı
8 Eyl 2016
616
1,343
2,520
27
Sakarya
Ya şaka gibisiniz. Hangi konuyu kilitledik?

O konuyu etkinlik bittiği için kilitledik istediğinizi zaten yazabiliyorsunuz şu anda da yapabildiğiniz gibi.
İlgili konunun son mesajında '' Hiçbir takipçimizin huzurunu daha fazla kaçırmamak adına konuyu kitlenmiştir. '' yazıyor. Etkinlik bittiği için kilitlendiği belirtilmemiş.
 

Berkin

Reis
Yönetici
Admin
7 Eyl 2016
4,055
3
15,290
5,720
26
Istanbul
Marka
Honda
İlgili konunun son mesajında '' Hiçbir takipçimizin huzurunu daha fazla kaçırmamak adına konuyu kitlenmiştir. '' yazıyor. Etkinlik bittiği için kilitlendiği belirtilmemiş.

Oraya öyle yazılmış, bizim ek yapıp belirtmemiz gerekirdi. Ben şimdi ekleyeceğim lakin buradan da yazayım, engellemek için değil etkinlik bittiği için kilitlendi. Yazmanızda sakınca yok.

Bizi eleştirip bugüne kadar sildiğimiz ne var bu forumda veya sitede. Benim işlem uyguladığım hiçbir şey yok.
 

Mustafak

Panpa
8 Eyl 2016
1,652
4,709
3,770
31
Afyonkarahisar
Marka
Toyota
Şöyle birşey denilebilirdi en çok beğeni alan fotoğraf değilde bizim en beğendiğimiz şeklinde yarışma duzenlenseydi bu durum oluşmazdı. İlgili kişilerin fotoğraflarının artık ayın fotoğrafı şeklinde paylaşılmasının pek bir önemi yok ufak tefek hediye ve özür ile gönül alınabilir yönetime yakışanda bu olur
 

S.Asil

Quadrifoglio Verde
Destekçi
Beta Programı
Stage 2
16 Eyl 2016
5,645
2
9,534
5,020
Adana
Marka
Alfa Romeo
Beyler bence çözüm odaklı olalım ne dersiniz , sinirler iyice gerilmiş belli ki , ortada bir haksızlık var evet ama telafisi için yazalım mesajları , bir hata olmuş yönetimin dalgınlığıdır yada başka bir konudur , tamam fakat bizde çözüm odaklı yaklaşmalıyız , konuyu derinleştirmiş sn. @Basri Amca teşekkür edelim kendisine , yönetimdense istediğimizi yapmaları için ricada bulunalım , tamam bir ateş yanıyor fakat biz su yerine benzinle koşuyoruz gibi görünüyor şu an , özür dilerim yanlış anlaşılıyorsam

Maddelere dökelim bu işi neyi istiyorsan kibarca belirtelim diyorum sizlere , kimsenin kalbinin kırılmasına yada üzülmesine gerek yok , biz büyük bir aileyiz , ara sıra elbette küçük kavgalar olacak ama biz bölünmediğimiz sürece kim ayırabilecek ki ? :) saygı ve sevgilerimle otopark ailem.
 

FuckTheFuelEconomy

Ali
Panpa
Destekçi
14 Ocak 2018
550
1,228
2,520
İstanbul
Marka
Hyundai
Kesinlikle hediyeye vesairede gerek yok en baştan böyle konuşup saçma bir durum oluşmasa daha iyiydi çünkü alenen bir hata var ve üstü örtülüyor gibi geldi bana
Şöyle birşey denilebilirdi en çok beğeni alan fotoğraf değilde bizim en beğendiğimiz şeklinde yarışma duzenlenseydi bu durum oluşmazdı. İlgili kişilerin fotoğraflarının artık ayın fotoğrafı şeklinde paylaşılmasının pek bir önemi yok ufak tefek hediye ve özür ile gönül alınabilir yönetime yakışanda bu olur
 

alfhonso

Hakan BIÇAK
Eski İnfazcı, Yeni Eğitici
Yönetici
Admin
9 Eyl 2016
24,617
1
64,386
6,820
34
Denizli
Marka
Mercedes
Kesinlikle hediyeye vesairede gerek yok en baştan böyle konuşup saçma bir durum oluşmasa daha iyiydi çünkü alenen bir hata var ve üstü örtülüyor gibi geldi bana

hocam forumda tüm başlıklar açık, konuyu kilitleyerek üstünü nasıl örtelim :)

Geyik başlığına yazıldı, bu başlık açıldı. Daha da açılabilir yani. Böyle üstünü kapatma olmaz

Ayrıca aba altından sopa yorumu da ayrı üzücü. Biz despot bir yönetim olmadık. Katı kurallar koymadık. Koyulan mevcut kurallara aykırı davrananlar ile ilgili işlem yaptık sadece.


Ve en önemlisi, eleştirilere her zaman açık olduk.

Sevgiler
 

sputnik

Üye
Beta Programı
11 Kas 2016
5,475
2
19,695
5,320
İstanbul
Ortada bir vaat varsa yerine getirilmeliydi. Eğlence, oyun vs. diye küçümsemek anlamsız. Madem öyle gerçek kazananı ekleyip konu buraya tırmanmadan kapatabilirdi.

Ortada bir hata varsa gerekli açıklama yapılıp, hata telafi edilmeliydi. Yarışmada bir ay içinde en çok beğeni deniliyorsa yalnızca o ay içindeki beğeniler dikkate alınır. "Ben beğendim sanıyordum, unutmuşum" vb. bahaneler son tarihten sonra beğenmeyi mazur göstermez. Hele ki bunu editörün yapması ekstradan yanlış.

Ortada bir hata var gibiydi, editörün tutumuyla hata değil bilerek yapılmış izlenimi doğdu. Şu an durum "editör istediğini seçmeye çalıştı, kılıf hazırlamaya çalıştı ama dikkatli kişilerce ortaya çıktı. En çok beğeni alanı değil, kendi istediğini seçiyor" şeklinde. O kişi için hoş bir durum değil bu.
 
Son düzenleme:

Basri Amca

Panpa
Beta Programı
20 May 2018
2,264
3,862
4,070
İstanbul
Marka
Ford
Merhabalar,

Biz burada hepimiz dostuz arkadaşız, Barış bir hata yapmış, hatasını da fark edip cevaplar yazdı. Gerekiyorsa paylaşımı da değiştirecektir. Kendisi evet vardiyali şekilde bir havayolunda çalışıyor ve o temposuna rağmen hem haber hem intagram yönetimini gerçekleştiriyor bu işi de gayet güzel yapıyor. Ufak bir hata da bu kadar üstünde gelinmesine gerek yok zaten açıklamasını yaptı. Araç ayırt etme vs. Yorumları yakıştıramadım bu zaten sizlerin iyi vakit geçirmesi için düşünülmüş bir fikir. Kırıcı, rencide edici sözlere hiç gerek yok. Sizleri seviyorum, öpüyorum :)
Merhaba,
Tabii ki dostuz, arkadaşız amacımız kötü bir şey yapmak değil. Hatasını fark edip cevaplar yazdı diyorsunuz ama açıkçası çoğu arkadaşında bana katıldığını düşünüyorum yeterli bir açıklama olmadı ve hata düzeltilmediği için bu kadar ilerlettim. Yoksa basit bir fotoğraf üstelik benim bile değil ama hal ve tavırlardan dolayı yazdım, uğraştım. Burada yapılması gereken şey bariz belliydi, fotoğrafı kaldırıp doğru fotoğrafı koymak ama yapılmadığı için bu kadar ilerledi olay..
Burada kimse kimsenin aracını ayırt etmediğini zaten biliyoruz o biraz daha anlam kazansın diye yazılmış bir şey. Yani porche'ye de binen var örnek veriyorum tofaşa'da ki kendim de günlük hayatta en lüks arabadan en dandik arabaya kadar bir çok şeye biniyorum. Öyle şeylere takılmaya gerek yok sadece anlam kazansın diye yazılmış bir şey.
Bizde severek takip ediyoruz..
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım