Sadece sözde değerli olduğumuzu düşünmeye başladım. Fiilen veya faal olarak herhangi bir etki, tepki göremiyorum.
Temmuz ayı
@OzanDnz 'in arabasının "takvim yoğunluğu" diyerek paylaşılmaması.
Ağustos ayı
@yty ve
@2jzihtiyar 'ın arabalarının en çok beğeniyi almalarına rağmen dün resim paylaşıldıktan sonra
@Baris Inselel 'in beğenecektim beğenmeyi unutmuşum o yüzden sonra beğendim gibi bir bahane karşımıza çıkması basitlikten başka bir şey değildir. Asıl amacın beğeni sayısı eşitlemek olduğunu düşünüyorum. Ayrıca
@Baris Inselel în fotoğrafı beğendikten sonra
@Orcunozler arkadaşımızın 10 dakika sonra fotoğrafı beğenip birden beğenilerin
EYLÜL ayında eşitlenmesi de çok manidar. Lafım
@Orcunozler arkadaşımıza değil kesinlikle ama insanın ister istemez 0 mesaj 0 beğenili birinin mesajı 10 dakika ara ile beğenmesi gerçekten düşündürüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 20573
Yani 8 Eylül 2016 da foruma katılıp 2 yıl 11ay'dan daha fazla bir süre hiç mesaj beğeni gibi şeyleri olmayıp ne hikmet ise neredeyse 3 yıl sonra forum aklına gelip foruma girip üstüne üstelik sadece o fotoğrafı beğenecek.. Gerçekten tebrikler ama biraz daha üstüne çalışılması lazım cok acemice olmuş.
Otopark.com'a ben bunu gerçekten yakıştıramadım.
Keşke bilseydik de hiç buralara fotoğraf paylaşmasaydık yeni gelmesini ümit ettiğiniz 3-5 takipçi için yıllardır youtube olsun forum olsun bir çok platformdan sizi takip ederek gerçekten değer ve destek veren yıllardır burada olan takipçilerinizden bu kadar çok kolay vazgeçeceğini düşünmüyordum.
Ekli dosyayı görüntüle 20574
Burada instagram'a koyulan fotoğrafın beğenileri var isteyen gidip teyit edibilir. Apaçık ortada AĞUSTOS ayında 10 adet beğeni aldığı. Geri kalan 2 beğeni ise fotoğraf instagrama koyulup daha sonrasında bizim itirazlarımız sonrasında
@Baris Inselel 'in "Konu hakkında uyarınızı gördüğümde fotoğrafı beğendiğimi zannediyordum, ancak beğenmemiştim. Bu sebeple sonradan beğendiğimi hatırlatmak isterim." kılıfı altında beğeni sayısını eşitleme işlemi de apaçık ortada durmaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 20575
Bu da
@yty ve
@2jzihtiyar arkadaşımızın fotoğrafının beğeni sayıları. İsteyen yine gidip teyit edebilir. Sadece dün 1 tane ekstra beğeni gelmiş o da fotoğraf paylaşıldıktan sonra olmuş ve @FuckTheFuelEconomy arkadaşımızı forumda ki çoğu kişi biliyordur. Yine de 11 Adet AĞUSTOS ayında beğeni gelmiş.
Bütün bu olanlar üstüne "Bu etkinlik sadece eğlence amaçlıdır, kazanana herhangi bir ödülümüz şimdilik yoktur. " demek amaç eğlence veya bir başka şey olunca ciddiyet veya ehemmiyet kayboluyor mu ? Çözüm fotoğrafın kaldırılması mı veya kaldırıldıktan sonra
AĞUSTOS ayında en çok beğeni alan fotoğrafı paylaşmak mıdır ? sormak isterim bunu sizlere.
Bu konuda hiç bir şekilde fotoğrafı paylaşanın şey fotoğrafta ki arabanın dikkate alınması değil en çok
BEĞENİ alan fotoğrafın paylaşılması gerektiğini düşünüyorum. Eğer belirli bir araç kriteri varsa bu en başta söylenmeliydi..
Tabii ki yanlışlıklar iş hayatının verdiği yoğunluklar olabilir/olacaktır da ama bunu düzeltmek yerine aksine daha çok karıştırarak berbat ettiniz.
Her şeye eyvallah desek bile şahsen "HAKSIZLIK" konusunda kusura bakmayın gelemem. Fotoğrafımızın paylaşılması için gerçekten lüks veya klasik bir arabamızın mı olması gerekmekte. Eğer öyle ise başlığı düzeltin de hiç boşa gündelik kullandığımız arabalarımızın fotoğrafını atmayalım gidip diğer arabalarımızın resimlerini atalım.
Amacım saygısızlık yapmak değildir ama bu yapılan forumdaşlara karşı düpedüz bir saygısızlıktır.