Az yakan Kadran Videoları

İstanbullu

Panpa
7,345
Marka
Hyundai
Merhaba
Hani şu top speed yapan araba videolarını seversiniz ya , bende ekonomi yapan adam videoları atayım dedim. İçinizdeki rekabet duygusunu ateşler inşallah. Az yakarken kadran videosu çekip eklemeniz dileğiyle.

Her hafta düzenli olarak çeşitli dillerde yakıt tüketim videoları ararım. İzleyip gaza geldiğim çok olur. Driftmiş, Topspeedmiş hiç beni kesmiyor. Youtube da böyle videoları arıyorum ve oldukcada fazla var.

Neyse bundan sonra en güncelleri koyacam haftada 1 defa.

Benim videom yok fakat çok uzun yol gittiğim için yol güzergahımı paylaşıp çektiğim yakıt fotoğraflarını atabilirim müsadenizle 3 aşağı 5 yukarı sonucum aynı tutuyor :)

Yakıt ; Shell FuelSave Diesel / Araç ; Fiat Doblo(263) 2011 Combi - 2.0 Multijet 135 Euro5+ DPF S&S

Hatta uzatmamak için şöyle yapayım :D https://www.spritmonitor.de/en/detail/963478.html

Birde böyle videolar çekebilmem için tavsiyeniz var mı ekipman vb. :)

Ekli dosyalar

• güzergah.jpg
    güzergah.jpg
    421.1 KB · Görüntüleme: 139
  • 0-ilk kontrol.jpeg
    0-ilk kontrol.jpeg
    45.5 KB · Görüntüleme: 146
  • 0-ikinci kontrol.jpeg
    0-ikinci kontrol.jpeg
    46.3 KB · Görüntüleme: 129
  • 0-refahiye 3kontrol.jpeg
    0-refahiye 3kontrol.jpeg
    81.7 KB · Görüntüleme: 92
  • 0-refahiye dinlenme tesis varış 22.15.jpeg
    0-refahiye dinlenme tesis varış 22.15.jpeg
    64.3 KB · Görüntüleme: 135
  • cittaslowal4.jpeg
    cittaslowal4.jpeg
    145.3 KB · Görüntüleme: 148
  • ygwal6.jpeg
    ygwal6.jpeg
    155.6 KB · Görüntüleme: 133
Son düzenleme:
Benim videom yok fakat çok uzun yol gittiğim için yol güzergahımı paylaşıp çektiğim yakıt fotoğraflarını atabilirim müsadenizle 3 aşağı 5 yukarı sonucum aynı tutuyor :)

Yakıt ; Shell FuelSave Diesel / Araç ; Fiat Doblo(263) 2011 Combi - 2.0 Multijet 135 Euro5+ DPF S&S

Hatta uzatmamak için şöyle yapayım :D https://www.spritmonitor.de/en/detail/963478.html

Birde böyle videolar çekebilmem için tavsiyeniz var mı ekipman vb. :)

Öff 2,0 motor doblo Bunun vergisi ile 1,3 doblo verisi aynı mı? Bunu bana söylerseniz çok makbule gecicek.

Son düzenleme: